Ťažké uveriť... Miss špeciálny agent či Ally McBealová oslávia v roku 2024 okrúhlu 60-ku! Tu sú aj ďalšie oslávenkyne, takto dnes vyzerajú

Rok narodenia 1964 spája herečky Calistu Flockhart, Marisu Tomei, Teri Hatcher a ďalšie.

24.01.2024 13:00
Sandra Bullock a Calista Flockhart koláž Foto:
Sandra Bullock a Calista Flockhart.
debata

Sandra Bullock patrí do úzkej skupiny herečiek, ktoré majú na konte ceneného Oscara, ale aj Zlatú malinu pre najhoršiu herečku. Rodáčku z amerického Arlingtonu preslávili romantické komédie aj akčný žáner. Jej postavy vo filmoch ako Nebezpečná rýchlosť, Kým si spal či Miss Špeciálny agent už doslova zľudoveli. Okrúhlu 60-ku oslávi v júli.

Herečka Monica Bellucci s drobnou elegantnou...
+14Calista Flockhart na červenom koberci 75....

Slávna talianska rodáčka Monica Bellucci sa najskôr preslávila ako modelka. Veľkým hereckým úspechom pre ňu bola snímka Malena z roku 2000. V bondovke Spectre sa po boku Daniela Craiga predviedla ako najstaršia Bond girl vôbec. Zahrala si aj v úspešnej trilógii Matrix či v snímke Umučenie Krista. Okrúhlu 60-ku oslávili v septembri.

zväčšiť Herečka Monica Bellucci s drobnou elegantnou... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Monica Bellucci Herečka Monica Bellucci s drobnou elegantnou kabelkou Sicily Leather Plain z dielne značky Dolce & Gabbana - záber z roku 2023.

Najslávnejšou rolou útlej herečky Calisty Flockhartovej je právnička Ally McBealová, ktorú si zahrala v rovnomennom seriáli. Ten sa dostal k divákom v USA v roku 1997, neskôr si získal množstvo priaznivcov aj na Slovensku. Od roku 2002 je manželom herečky slávny filmový Indiana Jones, Harrison Ford. 60-ku oslávi Calista Flockhart v novembri.

zväčšiť Calista Flockhart na červenom koberci 75.... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
75th Primetime Emmy Awards - Arrivals Calista Flockhart na červenom koberci 75. ročníka cien Emmy.

V Hollywoode dostala herečku Marisu Tomei na výslnie rola v komédii Môj bratranec Vinny (1992). Rodáčku z New Yorku však preslávila aj vedľajšia úloha v komédii Po čom ženy túžia, v ktorej si zahrala v roku 2000. Tomei vtedy túžila po Melovi Gibsonovi, ten jej však dal košom! Zahrala si aj v oceňovanom seriáli Príbeh služobníčky (2018). Jubileum oslávi v decembri.

zväčšiť Marisa Tomei  na zábere z roku 2023. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Marisa Tomei Marisa Tomei na zábere z roku 2023.

Široký úsmev, uhrančivé tmavé oči a havranie vlasy – herečka Teri Hatcher sa v Hollywoode preslávila ako Lois Lane zo seriálu o Supermanovi, neskôr ako Susan Mayer zo Zúfalých manželiek. Ale šancu dostala aj v bondovke Zajtrajšok nikdy neumiera z roku 1997. Rodáčka z Kalifornie oslávi 60 rokov v decembri.

zväčšiť Teri Hatcher na zábere z roku 2023. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Teri Hatcher na zábere z roku 2023. Teri Hatcher na zábere z roku 2023.

Jubileum, okrúhlu 60-ku, v roku 2024 oslavujú aj ďalšie slávne herečky – Juliette Binoche, Lori Loughlin, Bridget Fonda, Christa Miller, Famke Janssen.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monica Bellucci #Sandra Bullock #Marisa Tomei

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...