Mini aj maxi, takto strieda modely porotkyňa Petra Tóthová! Sladká šou dostáva v jej podaní prívlastok módna

Lahodné dezerty lákajú, ale... Tvorcovia starostlivo vyberajú aj oblečenie pre jednotlivé epizódy. Obzrite si modely porotkýň, v ktorých sa predviedli v stane počas 3. série šou Pečie celé Slovensko.

29.11.2023 14:00
Petra Tóthová Foto:
Petra Tóthová v 3. sérii šou Pečie celé Slovensko.
debata

Tretia séria šou Pečie celé Slovensko je v plnom prúde, nového majstra pekára spoznáme už o dva týždne – 10. decembra. Z počiatočnej dvanástky finalistov zostala štvorica, ktorá už v nedeľu zabojuje o vstupenky do sladkého finále.

Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová  v 3. sérii...
Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová v 3. sérii šou...
+11Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová  v 3. sérii...

Zatiaľ, čo diváci s napätím sledujú cestu amatérskych cukrárov už v tretej sérii a spoznávajú stále nové tváre, porotkyne zostávajú stálicami sladkej šou. Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová si získali obrovské sympatie fanúšikov, obe sa im prihovárajú aj prostredníctvom sociálnych sietí.

zväčšiť Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová v 3. sérii šou... Foto: RTVS
Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová v 3. sérii šou Pečie celé Slovensko. Po ich boku obaja moderátori.

A diváci sledujú nielen ich vyjadrenia v pozícii porotkýň, ale aj modely, v ktorých sa pred kamerami ukážu. Zatiaľ, čo kostyméri šou sa v prípade Jožky Zaukolcovej držia istej striedmosti a sympatická blondínka sa pred kamerami ukazuje v saku a nohaviciach, pri Petre Tóthovej sa dá hovoriť priam o sladkej módnej šou. V tretej sérii sme už na nej videli priehrštie šiat, sák aj nohavíc, ktoré podčiarkovali tému tej-ktorej epizódy.

zväčšiť Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová v 3. sérii šou... Foto: RTVS
Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová v 3. sérii šou Pečie celé Slovensko.

Napríklad jesenné kolo sa nieslo u oboch porotkýň v jesenných farbách oblečenia – Jožka mala na sebe hnedé sako a béžové nohavice, Petra sa obliekla do oranžovej blúzky a hnedo-oranžových nohavíc. V kole, ktoré bolo venované romantickému pečeniu a „dezertom z lásky“ sa Petra Tóthová obliekla do výrazných červených šiat v dĺžke tesne nad kolená. V galérii si obzrite modely, v ktorých sa porotkyne postavili pred kamery 3. série sladkej šou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šou Pečie celé Slovensko

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...