Jej dokonalú tvár si zamiloval celý svet! A čo ona? Oslavuje 30 rokov spoločného života s týmto mužom

Oscarová Michelle Pfeiffer (65) oslávila s manželom, slávnym producentom Davidom E. Kelleym (67), tridsiate výročie sobáša.

16.11.2023 06:00
Michelle Pfeiffer Foto:
Michelle Pfeiffer a jej manžel David E. Kelley v roku 2011.
debata (1)

Hoci v poslednom období v Hollywoode krachuje jedno dlhoročné manželstvo za druhým, niektoré predsa len zubu času odolávajú. Oscarová Michelle Pfeiffer (65) oslávila s manželom, slávnym producentom Davidom E. Kelleym (67), tridsiate výročie sobáša. Herečka, ktorá bola v minulosti označovaná za ideál ženskej krásy, sa výročím pochválila aj na Instagrame. Zverejnila spoločný záber s manželom a stručným: „30 rokov spolu“. Dvojica sa postavila pred oltár 13. novembra 1993 a pre herečku išlo o druhé manželstvo, pre producenta o prvé.

Dvojica má dve ratolesti, biologického syna Johna a adoptovanú dcéru Claudiu, čo bol aj dôvod, prečo sa Pfeiffer v rokoch 2002 až 2007 herecky odmlčala a zamerala sa na rodinu.

Michelle Pfeiffer v roku 2018.
Michelle Pfeiffer v roku 1994.
+8Michelle Pfeiffer a jej manžel  David E. Kelley...

Rodáčka z Kalifornie má na svojom konte slávne filmy ako Frankie a Johnny, Vek nevinnosti, Čarodejnice z Eastwicku či Báječní Bakerovi chlapci. Jej manžel je ako producent či scenárista podpísaný pod seriálové hity ako Sex v meste, Ally McBealová, Veľké malé klamstvá a mnohé ďalšie.

zväčšiť Michelle Pfeiffer a  jej manžel  David E.... Foto: SHUTTERSTOCK
Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer a jej manžel David E. Kelley v roku 2000.

O tvári Michelle Pfeifferovej sa mnohokrát hovorilo ako o ideáli ženskej krásy. Herečka ju prepožičala napríklad legendárnej značke mydla Lux alebo obľúbeným bábikám „starbie“ – miniatúram hollywoodskych krások. Nie náhodou sa šesťkrát objavila v prestížnej päťdesiatke najkrajších ľudí sveta, ktorú každoročne vyhlasuje časopis People.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Pfeiffer #výročie sobáša

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...