Najsladšie zábery! Pozrite sa, ako slávne mamy oznámili fanúšikom príchod bábätka na svet

Najnovšie sa na sociálnych sieťach svojim malým pokladom pochválila modelka a speváčka Suki Waterhouse, ktorá svoje prvé dieťa priviedla na svet pred pár týždňami.

06.04.2024 06:00
bábätko, dieťa, novorodenec Foto:
Vitaj na svete, anjelik!
debata

Pohlavie ani meno potomka nie je známe, modelka zverejnila záber, na ktorom svoje dieťa drží v náručí, ale do tváričky mu nie je vidieť. K záberu napísala: „Vitaj na svete, anjelik.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

Koncom marca sa prekvapivou správou o ďalšom potomkovi na sociálnej sieti pochválila divákmi zbožňovaná Cameron Diaz. „Sme požehnaní a šťastní, pretože vám môžeme oznámiť narodenie nášho syna Cardinala Maddena,“ napísala 51-ročná herečka a jej 45-ročný manžel Benjamin Madden, gitarista rockovej skupiny Good Charlotte, v spoločnom príspevku na Instagrame. "Je úžasný a všetci sme takí šťastní, že je tu!“ Viac podrobností o synovi dvojica nezverejnila, ani jeho fotografiu. Pri oznámení svieti namiesto fotografie maľba.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Benji Madden (@benjaminmadden)

V lete 2023 sa mamou stala playmate Eva Cifrová, s krásnou novinou sa pochválila aj na Instagrame. Akým záberom? V popredí drží čerstvá mamička menovku s dcérkiným menom, kým jej malý poklad spinká v postieľke.

V takmer rovnakom čase sa dvojnásobnou mamou stala aj niekdajšia kráľovná parketu Let's Dance Katarína Jakeš (rod. Štumpfová). Fanúšikom novinku prezradila záberom z pôrodnice, kedy synčeka Bruna drží v náručí.

Koncom roka 2023 sa krásnou správou pochválila herečka Ráchel Šoltésová, ktorá stvárňovala pred kamerami seriálového hitu Dunaj, k vašim službám, predavačku Kristínu. Zverejnila záber, na ktorom drží malú rúčky synčeka, ktorý dostal meno Jakub.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rachelsonnn

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Suki Waterhouse

+ Vyvážená diéta a vďačnosť za jedlo zvyšujú pocit šťastia v živote.
Nenechávajte za seba rozhodovať iných ľudí,...

+ Nezabúdajte na oddych, momentálne je vo vašom živote kľúčový.
Odloženie úveru by ste mali poriadne zvážiť aj v...