O seriálovú hviezdu súperili mnohí muži, v erotických snoch kolegyne mala takisto miesto! Oslávenkyňa, ktorá by za Kanadu položila život

Slávna rodáčka z Kanady, Cobie Smulders, je divákom dobre známa vďaka seriálovému hitu Ako som spoznal vašu matku (How I met Your Mother), v ktorom dlhých deväť rokov stvárňovala obletovanú moderátorku Robin Scherbatskú.

04.04.2024 15:00
Cobie Smulders Foto:
Cobie Smulders v roku 2017.
debata

Ale slávu jej priniesla aj rola v Avengeroch či v Jackovi Reacherovi. 3. apríla oslávila 42 rokov, pozrite si jej podoby z červených kobercov.

Cobie Smulders v roku 2012.
Cobie Smulders v roku 2014.
+7Cobie Smulders a Alyson Hannigan v roku 2013.

V seriáli Ako som spoznal vašu matku si Cobie Smulders zahrala po boku hercov ako Neil Patrick Harris, Josh Radnor, Jason Segel či Alyson Hannigan, divákom sa ako skupinka nerozlučných priateľov na obrazovke prihovárali v rokoch od roku 2005 až do roku 2014. V čase štartu seriálu bola kanadská rodáčka pre amerických divákov celkom neznámou herečkou, práve vďaka úlohe Robin si ju však zamilovali. Aj jej lásku ku Kanade a všetkému, čo z jej rodiska pochádzalo.

zväčšiť Cobie Smulders a Alyson Hannigan v roku 2013. Foto: ČTK / AP / Todd Williamson
Cobie Smulders Cobie Smulders a Alyson Hannigan v roku 2013.

Milovali ju aj jej kolegovia zo seriálu, vlastne ich postavy. Pred oltár sa postavila s Barneym Stinsonom (Neil Patrick Harris), bola celoživotnou láskou Teda Mosbyho (Josh Radnor), ale počas trvania seriálu po krásnej tmavovláske zatúžilo množstvo mužov. Erotickými snami s krásnou Robin sa netajila ani seriálová Lily Aldrin (Alyson Hannigan).

zväčšiť Cobie Smulders a Taran Killam v  Los Angeles na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Cobie Smulders Cobie Smulders a Taran Killam v Los Angeles na premiére série Tajná invázia (Secret Invasion).

Herečka sa v roku 2008 zasnúbila s americkým hercom a komikom Taranom Killamom krátko potom, ako zistila, že je tehotná. Ich prvý spoločný potomok, dcérka Shaelyn, prišla na svet v roku 2009. V roku 2012 si dvojica v Kalifornii vystrojila romantickú svadbu, o tri roky po nej sa dočkali druhej spoločnej dcérky Janity.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cobie Smulders #Ako som spoznal vašu matku

+ Vyvážená diéta a vďačnosť za jedlo zvyšujú pocit šťastia v živote.
Nenechávajte za seba rozhodovať iných ľudí,...

+ Ak nezmeníte svoj postoj, skôr či neskôr budete opäť tam, kde ste boli.
Nemôžete všetko robiť za druhých, tak...