Dobový kostým kontra podoba z červeného koberca! Lena, Klára či Alenka si z Dunaja 'odskočia' do hľadiska Let's Dance. Takto im to pristane

Na červenom koberci tanečnej šou sa priam ponúka porovnanie imidžu hviezd z dobového seriálu a ich 'gala podoby'.

04.04.2024 06:00
Ráchel Šoltésová, Jana Kovalčiková, Kristína... Foto:
Zľava: Ráchel Šoltésová, Jana Kovalčiková, Kristína Svarinská a Lesana Krausková v dobovom seriáli Dunaj, k vašim službám.
debata

Priame prenosy tanečnej šou každý týždeň prilákajú do hľadiska aj známe televízne tváre. Keďže v aktuálnej sérii sa na parkete zvŕtajú dve stálice seriálu Dunaj, k vašim službám, nie je núdza ani o kolegov Jakuba Jablonského a Petry Dubayovej.

zväčšiť Zľava: Kristína Svarinská, Lesana Krausková,... Foto: Markíza
koláž dunaj Zľava: Kristína Svarinská, Lesana Krausková, Ráchel Šoltésová a Jana Kovalčiková na červenom koberci aktuálnej série Let's Dance.

Na červenom koberci sa tak priam ponúka porovnanie ich imidžu zo seriálového hitu a ich reálnej podoby z gala podujatia. Hosťami v hľadisku aktuálnej série sa už stali herečky Ráchel Šoltésová, Kristína Svarinská, Jana Kovalčiková či Lesana Krausková.

Jana Kovalčiková ako hosť v hľadisku aktuálnej...
Lesana Krausková a Ráchel Šoltésová  ako hostia...
+5Herečka Kristína Svarinská prišla podporiť...

Herečka Ráchel Šoltésová stvárňovala pred kamerami seriálového hitu Dunaj, k vašim službám, predavačku Kristínu. Potom, čo ukončila vzťah s gardistom Julom (Jakub Švec), sa zamilovala do židovského mladíka Ervína Steinera (Karol Tóth). Jej seriálová púť sa však skončila potom, čo odišla so svojou láskou do Palestíny, scenáristi sa totiž museli popasovať s jej tehotenstvom. Herečka je už mamičkou.

Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová Čítajte viac Predvídala budúcnosť? Pred štartom Let's Dance odznela z úst Dubayovej na adresu Jablonského zásadná veta. Už sa vyplnila

Osudy seriálovej Alenky Valentovej (Lesana Krausková), Kláry Kučerovej (Kristína Svarinská) a Leny Holubcovej (Jana Kovalčiková) herečky rozohrávajú v aktuálnej, piatej sérii Dunaja. Všetky patria k hlavným ženským hrdinkám a preto pred kamerami často menia kostýmy, v ktorých presne zapadnú do obdobia druhej svetovej vojny. Čo poviete, ktorá herečka sa vám v dobových kostýmoch páči najviac? Hlasujte!

Jana Kovalčiková v seriáli  Dunaj, k vašim...
Kristína Svarinská v seriáli  Dunaj, k vašim...
+10Lesana Krausková v seriáli  Dunaj, k vašim...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance #seriál Dunaj k vašim službám

+ Nezabúdajte na oddych, momentálne je vo vašom živote kľúčový.
Odloženie úveru by ste mali poriadne zvážiť aj v...

+ Ak potrebujete byť momentálne sami, tak si to doprajte, ale bez výčitiek.
Nové pracovné výzvy prinesú nečakané...