Lily Allen otvorene o materstve: Deti mi zruinovali kariéru. Pravda je taká, že nemôžete mať všetko

Naozaj ma hnevá, keď ľudia hovoria, že môžete mať všetko, pretože úprimne, nemôžete," povedala britská hviezda.

15.03.2024 10:00
Lily Allen Foto:
Speváčka Lily Allen na vyhlásení cien Glamour Women of the Year Awards.
debata (2)

Britská speváčka Lily Allen (38) v podcaste „Radio Times“ otvorene porozprávala o tom, aký vplyv malo materstvo na jej kariéru. So skladbami „Smile“ či „The Fear“ dobyla pred takmer 20-timi rokmi hudobné rebríčky a stala sa známou aj pre svoju otvorenosť, keď sa nebála komentovať akékoľvek horúce témy.

V novom rozhovore pre Radio Times prehovorila o vzostupoch a pádoch svojho súkromného života. V podcaste odpovedala aj na otázku, ako sa zmenila jej kariéra odkedy sa jej narodili dve dcéry. Akú stratégiu potom, čo sa stala mamou zvolila, čo sa jej kariéry týkalo?

„Nikdy nemám stratégiu, pokiaľ ide o moju kariéru… Ale áno, moje deti mi zničili kariéru,“ opísala so smiechom. Potom zdôraznila: „Milujem svoje deti, ale čo sa týka kariéry popovej hviezdy, úplne ju zničili.“ Allen potom vysvetlila, prečo je pre ňu také dôležité otvorene diskutovať o tomto aspekte materstva. „Naozaj ma hnevá, keď ľudia hovoria, že môžete mať všetko, pretože úprimne, nemôžete,“ povedala. „Niektorí ľudia uprednostňujú svoju kariéru pred svojimi deťmi a je to ich právo.“ Možnosť, ktorá pre ňu ale neprichádzala do úvahy, pretože vie, aké stopy to môže zanechať.

Jej otec Keith Allen je herec a mama Alison Owen filmová producentka. „Moji rodičia boli počas dospievania v mojom živote dosť neprítomní a mám pocit, že to zanechalo naozaj škaredé jazvy, ktoré nechcem opakovať pri mojich deťoch.“

2021 Tribeca Festival - "No Sudden Move" Premiere Čítajte viac Fakt rozkošný párik! Zamilovaný drsniak zo Stranger Things objíma známu manželku

Preto jej bolo jasné – jej deti budú pre ňu najvyššou prioritou. „Rozhodla som sa stiahnuť a sústrediť sa na ne a som rada, že som to urobila, pretože si myslím, že sa z nich stali naozaj dobrí ľudia.“ Speváčka v roku 2011 priviedla na svet dcéru Ethel Mary, v roku 2013 dcéru Marnie Rose.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #materstvo #Lily Allen

+ Objavovanie nových chutí môže byť cestou k radosti a spokojnosti.
Vaša kreativita a inovatívny prístup budú...

+ Zdravá strava prináša nielen zdravie, ale aj pocit šťastia a pokoja.
Spolupráca s kolegami otvorí dvere k novým...