Rozdiel medzi dvoma fotkami 31 rokov: Christy Turlington vyzerá stále nádherne a starnúť chce... prirodzene

Keď sa objavila na modelingovej scéne koncom 80-tych rokov minulého storočia, takmer okamžite sa z nej stala hviezda. Ešte viac k tomu prispela kultová titulná strana magazínu Vogue.

20.09.2023 00:00
debata
zväčšiť Topmodelka Christy Turlington na prehliadkovom... Foto: SITA/AP, Bebeto Matthews
Christy Turlington Topmodelka Christy Turlington na prehliadkovom móle počas šou Ralph Lauren, Jar/Leto 2024.

Americká supermodelka Christy Turlington sa po nafotení slávnej titulky pred objektívom Petra Lindbergha, na ktorej pózuje so svojimi štyrmi ďalšími kolegyňami, stala miláčikom módneho sveta. Medzi jej klientov patrili najväčšie mená v brandži. Predvádzala pre Chanel či Dior, objavila sa ako sexy siréna na prehliadkach Versace, ale stala sa aj synonymom dokonalej americkej krásky a ženy – na prehliadkach Američana Ralpha Laurena či v ateliéri Calvina Kleina.

NYFW Spring/Summer 2024 - PrettyLittleThing - Runway Čítajte viac 53 rokov? Pre Naomi je to fakt len číslo... vtrhla na mólo v priehľadnej sieti z kamienkov, publiku padli sánky

U prvého menovaného sa Christy objavila aj pred pár dňami, keď v rámci newyorského týždňa módy uzatvárala módnu šou s Laurenovou najnovšou kolekciou na sezónu Jar/Leto 2024. V zlatých večerných šatách na jedno rameno vyzerala táto 54-ročná dáma úchvatne.

Topmodelka Christy Turlington na zábere z... Foto: Profimedia
Christy Turlington Topmodelka Christy Turlington na zábere z prehliadky Ralph Lauren Jar/Leto 1992.

Pri pohľade na zábery Turlingtonovej z prehliadky Ralpha Laurena, ktorá sa konala v roku 1992 (záber vyššie), sa pritom jasne ukazuje, že slávna modelka starne s čo najväčšou prirodzenosťou. Nehanbí sa za vrásky, drobné vejáriky má okolo očí, na čele sa jej tiež vraštia drobné záhyby, keď sa usmeje a celkovo pôsobí veľmi prirodzene.

Supermodelka Christy Turlington na akcii Kering...
Topmodelka Christy Turlington na prehliadkovom...
+11Topmodelka Christy Turlington a jej kolegyňa...

Už dávnejšie pre Marie Claire uviedla, že „obdivujem ženy, ktoré sa držali ďalej od vylepšovania seba samých“. „Milujem skutočné tváre. Tváre, ktoré odrážajú, že žili život,“ pokračovala modelka.

Christy Turlington, Naomi Campbell a Linda Evangelista Čítajte viac Supermodelky 90-tych rokov po 33 rokoch nafotili spoločnú titulku Vogue, uchvátili celý svet. Prišli aj slzy, jedna z nich sa toho nedožila...

„Povedala by som, že mojimi ikonami krásy sú ľudia ako Jane Birkin. Majú také tváre, aké rada vidím, a už ich na svete toľko nevidíme. Jane zostarla vyslovene po svojom. Na konci života bola rovnako krásna ako na začiatku. Budem jednou z tých tvárí. Som jednou z tých tvárí," vyhlásila pre Marie Claire Turlington.

zväčšiť Bývalá supermodelka Christy Turlington Burns na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Christy Turlington Burns Bývalá supermodelka Christy Turlington Burns na podujatí Through Her Lens: The Tribeca Chanel Women's Filmmaker Program Luncheon.

Narozdiel od svojich kolegýň zo spomenutej titulnej stránky Vogue, ktorej novú podobu v septembri nafotili pre Vogue US a Vogue UK, si za svojimi slovami stojí. Stačí sa pozrieť na jej zábery. Viac v galérii. Nezabudnite si pozrieť ani prehliadku Ralph Lauren.

Herečka Amanda Seyfried na prehliadke Ralph...
Herečka Kathryn Newton na prehliadke Ralph...
+21Herečka Mindy Kaling na prehliadke Ralph Lauren...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #krása #Ralph Lauren #Christy Turlington

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú energiu.
Zmeňte postoj k práci, v opačnom prípade to za chvíľu...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...