Kto je ideálom krásy pre modelku Georgiu May Jagger? Asi to neznie prekvapivo - jej mama Jerry Hall

Modelka Georgia May Jagger nazvala svoju 67-ročnú matku Jerry Hall svojou ikonou krásy.

27.10.2023 14:00
jerry hall Foto:
Jerry Hall a jej dcéra, modelka Georgia May Jagger (vpravo).
debata

31-ročná kráska sa veľa naučila od vizážistov, s ktorými v priebehu rokov spolupracovala a vždy obdivovala vzhľad svojej očarujúcej matky, ako aj zosnulej módnej návrhárky Vivienne Westwood.

Na otázku, ako vyzerá jej poradovník krásnych žien, pre britský magazín Elle povedala: „Moja mama je, samozrejme, jednou z mojich veľkých ikon, ale ďalšou ikonou je pre mňa aj Vivienne Westwood. Mnoho vizážistov, s ktorými som spolupracovala, sa inšpirovalo práve ženami, s ktorými pracovali kedysi.“

Vivienne Westwood Čítajte viac Zomrela dizajnérka Vivienne Westwood: Punk dostala do hlavného prúdu, ženy milovali jej lichotivé šaty

Georgia, ktorej otcom je spevák kapely Rolling Stones Sir Mick Jagger, nedávno uviedla na trh vlastnú značku starostlivosti o pleť May Botanicals a chce uviesť na trh produkty, ktoré sú organické a „vysokej kvality“.

Na otázku, čo ovplyvnilo jej rozhodnutie založiť May Botanicals, modelka so slávnym priezviskom odpovedala: „Konceptualizácia nápadu začala takmer pred piatimi rokmi. Trvalo roky nájsť a vyskúšať rôzne ingrediencie. Veľa som cestovala a mala som dosť suchú a citlivú pokožku, takže Super balzam bol prvý produkt.“ Ten sa dá na stránke značke kúpiť za 50 libier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jerry Hall

+ Nezabúdajte na zuby, aj tie momentálne potrebujú starostlivosť.
Čím skôr si urobíte svoju prácu, tým skôr budete...

+ Neseďte doma pri monitore, dosť času pri ňom predsa trávite v škole.
Premýšľajte o dlhodobej kariére, finančný...