Ani dlhé, ani krátke, ale úplne štýlové! Hviezdy podľahli účesovému trendu, ktorý osvieži každú dámu - pozrite sa, máme dôkazy

Len pred pár týždňami prekvapila novým účesom americká herečka Sydney Sweeney. Tradične dlhé pramene si nechala upraviť a ostrihať do trendového mikáda.

20.03.2024 15:30
Sydney Sweeney Foto: ,
Herečka Sydney Sweeney uviedla novinku Immaculate v kreácii od Richarda Quinna.
debata

Účes, známejší tiež pod názvom bob, sa v jej prípade stal nástrojom na osvieženie podoby. Predstaviteľke klasického hollywoodskeho sexepílu dodali vlasy dievčenskejší, ale zároveň aj trochu rebelskejší nádych. A vo výsledku jemne nabúrali práve dojem dokonalej hollywoodskej sexbomby, za akú médiá Sweeneyovú vyhlasujú.

882A4273 Čítajte viac Ani vlastná mama by ju nespoznala! Peštová prekvapila obrovskou premenou. Koruna krásy fuč a namiesto nej...

Známa herečka, ktorá sa čoskoro objaví v horore Pokánie, však nie je jedinou hollywoodskou hviezdou, ktorá sa s radosťou „zbavila“ dlhých vlasov a nahradila ich štýlovejším účesom s prameňmi siahajúcimi zvyčajne po líniu krčnej priehlbinky.

Herečka Kristen Wiig a jej trendový bob.
Herečka Sydney Sweeney a jej zvodný look na...
+23Herečka Jaime Ray Newman.

Aj v dávnejšej minulosti sa skrátenie účesu do podoby bobu vnímalo často ako konkrétne vyjadrenie slobody a nezávislosti. Jedným z hlavných dôvodov bola voľnosť, ktorú strih predstavoval – keďže predtým sa od žien očakávalo, že budú vždy nosiť dlhé vlasy ako symbol ich ženskosti. Dnes už sa ženy nerozhodujú preto, aby rebelovali alebo poukázali na slobodu – hoci kratší strih vlasov bude asi vždy vo všeobecnom ponímaní braný ako symbol nezávislejšej a silnejšej ženskej osobnosti.

zväčšiť Herečka Kristen Wiig a jej trendový bob. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
LA Premiere of "Palm Royale" Herečka Kristen Wiig a jej trendový bob.

Môžete byť však pokojne aj romantička, ktorá čaká na princa na bielom koni a plánovať si domácnosť s piatimi deťmi a pobehovaním okolo nich – aj v takom prípade určite oceníte trendový (a aj praktický) strih vlasov. Inšpirujte sa s nami na slávnych hviezdach, ktoré tento účes zvolili v ostatných týždňoch a mesiacoch.

Herečka, režisérka a producentka Eva Longoria v...
Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.
+20Herečka Charlize Theron v kreácii Christian...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #účes #bob #Saorsie Ronan #mikádo #Sydney Sweeney

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...