Nežná Smatanová, Ďurianová skoro ako z Hollywoodu a Germáni, zase celkom iná ako všetci ostatní. Tu sú TOP looky dám z Krištáľového krídla

Víkendové vyhlásenie laureátov ceny Krištáľové krídlo sa nieslo v znamení večernej módy. Teda zväčša...

18.03.2024 08:45
Marianna Ďurianová a Richard Lintner Foto:
Marianna Ďurianová a Richard Lintner na podujatí Krištáľové krídlo.
debata

Už 27. ročník slávnostného podujatia, na ktorom organizátori oceňujú výnimočné osobnosti, z rozličných oblastí života, priniesol noblesný nádych na domácu scénu. A postarali sa o to aj mnohé známe tváre.

Danka Barteková na podujatí Krištáľové krídlo.
Speváčka Emma Drobná v kreácii od dizajnéra...
+36Simona Simanová  na podujatí Krištáľové krídlo.

Medzi pozvanými dámami bola neprehliadnuteľná napríklad speváčka Zuzana Smatanová. Azda aj preto, že po operácii musela prísť s barlami. Dizajnér Boris Hanečka, ktorý sa postaral o jej belasé šaty s aplikáciou výšivky florálneho motívu na pleciach, sa však nenechal zastaviť. Aj barly, ktoré si Zuzana vzala, jej v jeho ateliéri vyzdobili. Výsledok síce nabral trochu iný nádych pre tenisky, ktoré si Zuzana musela obuť. Ale samotný model bol nádherný. Jeden z najkrajších z ostatnej Hanečkovej kolekcie.

koláž durianová Čítajte viac Ďurianová, Barteková, Germáni a ďalšie dámy na červenom koberci Krištáľového krídla. Smatanová v róbe aj s vyzdobenými barlami

Domáci dizajn dostal priestor aj v prípade speváčky Emmy Drobnej. Jej dlhoročná spolupráca s dizajnérom Ferom Mikloškom pokračovala aj počas tohto večera. Zlaté šaty z kolekcie Golden Era očarili najmä pri pohybe, zaujímavý detail prestrihu na trupe osviežoval večerný model a dodával mu modernejší a trochu punkovejší nádych, ktorý ešte umocnila prirodzená úprava vlasov a líčenie.

Zuzana Smatanová na podujatí Krištáľové krídlo. Foto: Krištáľové krídlo
PF 5024 Smatanova Zuzana Zuzana Smatanová na podujatí Krištáľové krídlo.

Pôvabná bola aj Danka Barteková, ktorá stavila na klasický glamour look v róbe tvarujúcej krivky a zvýrazňujúcej jednotlivé partie, či už vyúžený driek, obkreslené boky alebo pôvabnú šiju umocnenú riešením živôtika. Model od dizajnérky Michaely Ľuptákovej nebol v rámci večera jediný, obliekla aj ďalšie dámy. A do zoznamu domácich dizajnérov určite treba pridať aj Lenku Sršňovú, ktorej sukňu predviedla výtvarníčka Juliana Mrvová.

855247190 Čítajte viac Móda z Českého leva: Issová zo Zrady si trúfla na najodvážnejšie šaty večera, Pauhofová ohúrila v Holubcovi a Germáni... to je Hollywood!

Moderátorka Marianna Ďurianová stavila na model z požičovne svadobných a spoločenských šiat a výsledok bol v tomto prípade naozaj pôvabný. Ďurianová v bielej kreácii s trblietavou štruktúrou materiálu pôsobila veľmi žensky, elegantne a priam hollywoodsky. Známej tvári z televíznej obrazovky v tomto duchu konkurovala napríklad aj pôvabná herečka Zuzana Vačková, ktorej voľba mala takisto večerný charakter a model šiat pripomínal kreácie z červených kobercov za hranicami.

Natália Germáni na podujatí Krištáľové krídlo. Foto: Krištáľové krídlo
PF 5296 Germani Natalia Natália Germáni na podujatí Krištáľové krídlo.

Na akcii sa zúčastnila aj herečka Natália Germáni, ktorá si už vybudovala povesť dámy s veľmi unikátnym módnym štýlom (ak ste ju nevideli na vyhlásení cien Český lev, pozrite sa tu). Aj tentoraz sa vymykala zvyšku celebritnej spoločnosti, keďže narozdiel od iných dám siahla po koktejlovom a omnoho uvoľnenejšom looku. Žiadne večerné šaty, ale „malé čierne“, ktoré doplnila čiernymi pančuchami aj masívnejšími topánkami na podpätku v duchu módy 60-tych rokov. Výsledok? Osviežujúci, hoci v rámci dress-code možno trochu trúfalý. Všetky ďalšie dámy si pozrite v galérii.

POZRITE SI TIEŽ
Pohorieť pred dvesto ľuďmi a potom to celé prepísať nanovo, tak vznikajú najlepšie vtipy, hovorí Simona First Salátová
Video
Zdroj: TV PRAVDA

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Danka Barteková #Zuzana Smatanová #Marianna Ďurianová #Emma Drobná #Krištáľové krídlo

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....