Toto už zaváňa mágiou alebo elixírom mladosti: Salma Hayek má 57, ale medzi hviezdami o polovicu mladšími ohúrila ako totálna diva

Budeme sa opakovať, ale nedá sa inak. Najnovšia podoba mexickej herečky a hollywoodskej hviezdy Salmy Hayekovej si to skrátka pýta.

13.03.2024 00:00
Salma Hayek Foto: ,
Herečka Salma Hayek na párty magazínu Vanity Fair.
debata

Hrdinka filmu Frida, ktorú naposledy mohli vidieť diváci napríklad aj v treťom filme zo série Magic Mike, nemohla chýbať na azda najdôležitejšom večere hollywoodskeho diania. Hoci tentoraz vynechala oscarový červený koberec, fotografi sa jej dočkali na povestnej párty časopisu Vanity Fair. A Salma sa opäť raz postarala o obdiv aj údiv zo všetkých strán.

Ariana Grande Čítajte viac Kráľovná Oscarového večera? Ťažko vybrať jedinú, no Jennifer Lawrence k nej mala blízko. Uchvátila aj Eva Longoria a hviezda Barbie v šatách, ktoré boli óda na krivky

Mexická rodáčka oslávila minulý rok v septembri 57. narodeniny. Opakovane tiež tvrdí, že nevyužíva služby estetickej medicíny a napríklad nepoužíva botox alebo nemá plastické operácie. Aj preto sa pohľad na divu v metalických strieborných šatách zdá byť pohľadom na prírodný úkaz.

Herečka Salma Hayek na párty magazínu Vanity Fair.
Elizabeth Hurley na oscarovej párty magazínu...
+17Nominovaná herečka Jodie Foster prišla v...

Brunetka, ktorá je vydatá za jedného z najbohatších mužov planéty – podnikateľa Francoisa Henriho Pinaulta, si na večierok Vanity Fair obliekla model šiat Gucci na jedno rameno. Umne ušitá kreácia so všitým tvarovaným korzetom dokonalo vykreslila jej krivky, o zjav – či už líčenie alebo účes – sa postarala armáda majstrov svojho remesla. Ale aj tak budí herečka pozornosť tým, ako vynikajúco vyzerá.

Salma Hayek na oscarovej párty magazínu Vanity... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
96th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party Salma Hayek na oscarovej párty magazínu Vanity Fair.

V Hollywoode je, samozrejme, otázka veku veľmi citlivá a ešte citlivejšia otázka starnutia. A nielen dámy, ale aj mnohí páni robia všetko možné, aby pribúdajúce roky zastavili. Niektorí s väčším, iní s menším úspechom.

Modelka a moderátorka Emily Ratajkowski v kreácii Jacquemus. Čítajte viac Tak už aj Barbie? Krásna Margot Robbie žúrovala bez nohavíc, Ratajkowski hore bez. Na brazílsku superstar však nemala ani jedna

Pozrite si s nami galériu zo spomenutého večierka, ale okrem nej sme pre vás urobili aj výber hviezd vo veku 50 a 60 plus, ktoré žiarili na oscarovom ceremoniáli a sprievodných akciách. Nájdete ju vyššie.

Herečka Anya Taylor-Joy prišla v kreácii...
Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.
Herec Josh Hartnett a jeho partnerka Tamsin...
Herečka Emily Blunt si obliekla kreáciu...
+29Tenista Roger Federer na vyhlásení 96. ročníka...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vanity Fair #Salma Hayek #Oscar #párty

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...