Sexy flitre aj odvážne rozparky, tanečný večer ovládli slovenské missky. A keď uvidíte Kuzminovú... Trúfla si na zvodnú hru s odhalením

Móda šiesteho kola tanečnej súťaže Let's Dance sa niesla v znamení sexi rafinovanosti a odhalených detailov. Postarali sa o to viaceré dámy, medzi nimi aj kráľovné krásy.

08.04.2024 17:45
MACO9951 Foto:
Miss Slovensko 2021 Sophia Hrivňáková (vľavo) a Miss Universe Slovenská republika 2023 Kinga Puhová.
debata

Držiteľka titulu z roku 2021 Sophia Hrivňáková, ale aj jej nástupkyňa Daniela Vojtasová či Miss Universe Slovenskej republiky Kinga Puhová sa objavili medzi hosťami slávnostného televízneho večera. Ani jedna z dievčat, ktoré majú na svoju krásu „papiere“ (a korunky), situáciu nepodcenila. Výsledok bol trblietavý, sexy aj dramatický a rafinovaný.

Let's Dance Čítajte viac Zlom v Let's Dance! Ďurovčíkove slová nepríjemne bodali favorita šou. Duchoňov hit sa stal labuťou piesňou pre...

Hrivňáková napríklad stavila na červený model šiat s prestrihom na brušku a výrazným rozparkom, minidĺžku a metalický dezén zase predvádzala Puhová s Vojtasovou. Medzi dámami dominovala najvyššia Petra Siváková, ktorá stavila na zlaté flitrované tubové šaty, doplnila ich luxusnou značkovou kabelkou Bottega Veneta.

Zľava: Miss Slovensko 2021 Sophia Hrivňáková...
Sonja Kopčanová z Miss Slovensko medzi hosťami...
+26Moderátorka Lucia Hlaváčková v šatách z dielne...

Odvážnu večernú voľbu však neurobili len slovenské missky, prekvapila aj biatlonistka Anastasia Kuzminová. V semitranspa­rentnom tope s dekoratívnou výšivkou ukázala podobu, akú v jej prípade nevídať až tak často. Kuzminová si večer zjavne užívala. Konieckoncov, to aj mnohí ďalší pozvaní.

Biatlonistka Anastasia Kuzminová stavila na... Foto: TV Markíza
MACO0131 Biatlonistka Anastasia Kuzminová stavila na rafinovaný top od Viery Futákovej.

V slávnostnom večernom duchu a šatách na jedno rameno s trblietavým dezénom dorazila herečka Lucia Hurajová, ležérnejšia bola zase spisovateľka Hana Lasicová a jeden z najoriginál­nejších modelov predvádzala Adela Vinczeová.

Emma Smetana Čítajte viac České hviezdy sa odviazali, toľko odhalenej kože... Magnetom večera bola Smetana s mega výstrihom, kráska zo Superstar, ale aj slávna dcéra vo vreci

Postaral sa oň dizajnér Patrik Haaz, ktorý skulpturálne tvarovanú minikreáciu doplnil rafinovanými tylovými nohavicami a šupkou z tylu, ktorá zdobila Adelu od hlavy takmer až po päty. Výsledok? Nájdete ho v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Anastasia Kuzminová #Miss #Adela Vinczeová #Let´s Dance #Sophia Hrivňáková #Kinga Puhová

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...