Posledná šanca na letné maxišaty? Inšpirujte sa Horváthovou či Kalisovou

Dlhé splývavé šaty z jemných materiálov skrátka patria k letu. Nedávno to potvrdili aj známe osobnosti z Markízy a JOJ-ky.

23.08.2019 09:30
debata

Na akcii Deň otvorených dverí sa hneď niekoľko dám objavilo pred objektívmi v modeloch dlhých šiat, ktoré reflektujú jeden z tradičných letných trendov. Samozrejme, vždy trošku iný oproti sezóne predchádzajúcej. Ktoré z nich zaujali a môžu slúžiť ako inšpirácia? Tu sú!

Miriam Kalisová

Voľba kalichovej kreácie s aranžovaným volánovým lemom je veľmi zaujímavá a má v sebe dievčensky romantickú príchuť. Aj trošku vidieckej atmosféry. Príťažlivá je jemná farebnosť v kontraste belasej a bielej.

Moderátorka Miriam Kalisová.
Moderátorka Miriam Kalisová. Moderátorka Miriam Kalisová.

Kveta Horváthová

Šaty na rameno s výrazným florálnym vzorom sú v tomto prípade prepásané výraznejším opaskom. Ten je možno na zváženie, ale nositeľka asi chcela akcentovať trošku serióznejšie poňatie akcie. Kontrast farieb s pleťou a odtieňom vlasov je efektný a udrie do očí.

Na akcii televízie Markíza nechýbala ani...
Na akcii televízie Markíza nechýbala ani moderátorka Kveta Horváthová. Na akcii televízie Markíza nechýbala ani moderátorka Kveta Horváthová.

Gabriela Dzuríková

Jeden z obľúbených modelov herečky SND a jojkárskych seriálových hitov už svoju premiéru zažil. Ale prečo sa k nemu znovu nevrátiť. Odhalené ramené a tým pádom zvýraznená šija pôsobia žensky a zvodne. Prepásanie v drieku zvýrazní siluetu a šaty možno variovať. Na spoločenskejšiu nôtu, ale aj športovo – ako Dzuríková s teniskovými našuchovačkami.

Herečka Gabriela Dzuríková. Foto: Profimedia
Herečka Gabriela Dzuríková. Herečka Gabriela Dzuríková.

Nela Pocisková

Jednoduché, športové, komfortné a pritom efektné. Niekedy stačí málo. V prípade Nely Pociskovej aj obyčajné čierne tričkové maxišaty s prímesou elastanu, ktoré doplnila espadrilkami a slnečnými okuliarmi. Vyzerá akoby práve dorazila z letnej dovolenky, čo poviete?

Herečka Nela Pocisková stavila na čiernu farbu.
Herečka Nela Pocisková stavila na čiernu farbu. Herečka Nela Pocisková stavila na čiernu farbu.

Lenka Krobotová

Spoločenskejšia a na pohľad luxusnejšia verzia letných maxišiat – tak vyzerá model v podaní českej herečky Lenky Krobotovej, ktorá volila farebnosť šampanského a zavinovací strih, ktorý pekne predelí postavu a pritom zvýrazní dekolt.

Herečka Lenka Krobotová vyzerala veľmi pôvabne. Foto: Moët & Chandon
Herečka Lenka Krobotová vyzerala veľmi pôvabne. Herečka Lenka Krobotová vyzerala veľmi pôvabne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #trend #inšpirácia #Kveta Horváthová #maxišaty #Miriam Kalisová #Gabriela Dzúriková

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...