Ženy si kupujú spodnú bielizeň kvôli sebe. Mužský názor už nezaváži

Je to síce čudné, ale ženy už názor mužov nezaujíma. Pokiaľ ide o spodnú bielizeň, ženy v skutočnosti dávajú prednosť osobnému vkusu a pohodliu.

22.01.2017 08:00
bielizeň - luxus - Valentín Foto:
Zvádzať partnera v dámskej bielizni je síce pekné, ale ženy momentálne túžia najmä po pohodlí a vlastnom pocite spokojnosti.
debata

Hoci mnohé dostali cez Vianoce od manžela či partnera zvodnú spodnú bielizeň, najdôležitejšie je pre ne páčiť sa sama sebe. V tom je tá najväčšia radosť, ukazujú prieskumy.

„Intímne ošatenie, najmä ak je sexy, nie je ľahké obliecť si a nosiť bez rozpakov,“ hovorí Marshal Cohen z americkej spoločnosti pre výskum trhu NPD Group. Firma skúmala, ako si Američanky vyberajú spodnú bielizeň. Sedem žien z desiatich si ich kupuje iba podľa vlastného vkusu. Rovnako ako pri móde pret-a-porter dnešná žena kupuje len to, čo sa jej samej páči a v čom sa cíti pohodlne.

Preč sú časy, keď sa manžel alebo priateľ plnohodnotne zúčastňoval na ženských nákupoch. Dnes je žena pri nakupovaní úplne samostatná a nevyžaduje od nikoho rady, tým menej od mužov. Nežnému pohlaviu ​​však podali pomocnú ruku sociálne siete. Napríklad na Instagramu sa objavujú fotografie žien, ktoré nemajú strach ukazovať sa v spodnej bielizni a byť hodnotené od neznámych ľudí.

Muži ale stále zbožňujú, keď môžu manželke či partnerke dať bielizeň darom. Ukazuje sa to najmä na Vianoce, kedy tržby tohto tovaru prudko rastú. „Darujem ti to a prajem si, aby si to nosila,“ také je posolstvo mužov, poznamenáva taliansky denník Corriere della Sera.

Muži však musia počítať s novým ženským duchom. A ak chcú ďalej obdarovávať ženy sexi podprsenkami, nohavičkami a nočnými košieľkami, musia dúfať, že sa to bude ich milovanej páčiť. Či už ide o jemný materiál či samozrejme o veľkosť a tvar. Bystrému ženskému oku nič neujde.

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #bielizeň #výber #podprsenka #samostatnosť #voľba #pohodlie

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...