Značkové kúsky na dobrú vec: Známe ženy podporili módny bazár

Dostať sa k značkovým kúskom známych módnych domov či dizajnérov nie je už ani na Slovensku problém. Ak však chcete získať niečo podobné aj s pridanou hodnotou, možno vás osloví akcia Móda pomáha.

22.10.2014 07:00
Adela Banášová Foto:
Moderátorka Adela Banášová s kabelkou, ktorú poskytla do charitatívneho bazára.
debata

Pop-up bazár, ktorý zastrešil stánok Kapsula na bratislavskom Šafárikovom námestí, má až do 8. novembra v ponuke zaujímavé kúsky zo šatníka slovenských žien, ktoré sa zároveň rozhodli poskytnutím týchto modelov prispieť na dobrú vec. Výťažok z ich predaja je totiž určený konkrétnym osobám s pohnutým osudom a rodinám v núdzi.

Každá zo žien, ktoré sa rozhodli prispieť exkluzívnymi kúskami z vlastnej skrine, zároveň vybrala konkrétny príbeh z darcovského portálu Dakujeme.sk. Kúpou jednotlivých kúskov sa tak podporí napríklad zbierka na elektrický vozík, kúpeľný pobyt, ale napríklad aj nákup školských potrieb či potravín.

Barbara Heribanová v klobúčiku, ktorý tiež... Foto: Marika Majorová
Barbara Heribanová Barbara Heribanová v klobúčiku, ktorý tiež zamieril do charitatívneho bazára v Kapsuli.

A popri tom všetkom sú to, samozrejme, najmä odevy a doplnky, ktoré budú lákať. Moderátorka Adela Banášová napríklad venovala svoju kabelku z dielne talianskej značky Prada, sestry Heribanové prispeli značkovými doplnkami či napríklad šatami z dielne domácej dizajnérky Dany Kleinert. V ponuke, ktorá sa postupne obnovuje, sú aj ďalší domáci dizajnéri ako Andrea Pojezdálová či Renáta Ormandíková a zahraničné mená ako Marni, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein či Marc Jacobs.

V zozname množstva žien, ktoré sa rozhodli akciu podporiť, sa ocitla napríklad Alexandra Schmidáková – zakladateľka Sashe.sk, grafička Nina Weisslechner, riaditeľka Nadácie Orange Andrea Cocherová alebo riaditeľka SNG Alexandra Kusá.

Slavka Toscherová z Hogo Fogo venovala jednu zo... Foto: Marika Majorová
Slavka Toscherová Slavka Toscherová z Hogo Fogo venovala jednu zo svojich čeleniek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výťažok #značky #Kapsula #Móda pomáha #charitatívny bazár

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...