Plánujete svadbu? A máte už vyhliadnutého tohto odborníka?

Plánujete svadbu? Svoj veľký deň sa zrejme budete snažiť zachytiť na videách aj fotografiách.

17.08.2023 06:00
Svadobná kytica vyrobená z pivónií a bielych ruží Foto:
Okolo svadby je veľa stresu, je skvelé najať si odborníkov na všetko.
debata

Ale čo TikTok? Nechcete mať príspevok z vlastnej svadby aj na tejto platforme? Ak áno, potom je na mieste zarezervovať si „profíka“, ktorý sa vám o takýto svadobný príspevok postará.

Alejandra Hernandez, ktorá pracuje ako TikTok Creator, si práve s nápadom vytvárania svadobných príspevkov na sieť TikTok už vytvorila vlastný biznis. Jedno z jej videí sa nedávno stalo virálnym. "Tvorcovia Tiktok príspevkov na svadbách sa čoskoro stanú bežnými a veľmi žiadanými. Ľudia musia jednoducho akceptovať, že priemysel sa mení,“ povedala pre CNBC.

julia roberts kolaz Čítajte viac O tohto krásavca sa kedysi bila Julia Roberts s Cameron Diazovou, jeho čaru podľahla aj Aniston. Spoznali by ste ho dnes?

Profesionáli sociálnych médií sú jednoducho „zabookovaní“ svadobčanmi na ich veľký deň a vytvárajú čo najviac obsahu. Veľký rozdiel oproti bežným fotografom a kameramanom je – na upravený materiál nemusíte čakať týždne. Za svadbu si TikTok Creator v USA účtuje od 350 až po 1 200 dolárov.

william, kate Čítajte viac OBRAZOM: Jordánska svadba plná hostí s modrou krvou. Kate a William? Ani tí na nej nechýbali, podobne ako Maxima či Mary

Vďaka službe TikTok Creatora sa tak váš svadobný deň dostane na sociálnu sieť včas a ak nechýba dobrý nápad, váš svadobný príspevok sa môže stať virálnym. Úlohou profesionála je zbaviť pár stresu zo spravovania sociálnych sietí počas ich veľkého dňa. Profesionáli vytvárajú na svadbe čo najviac obsahu, ktorý následne môžete veľmi rýchlo ponúknuť na svojich kanáloch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #sociálne siete

+ Nemeňte svoju rutinu, nie je pre vás vhodný čas na zmenu.
Rozvoj osobných zručností otvorí dvere k prosperite....

+ Nemyslite negatívne, vaše myšlienky majú veľkú silu.
Pomáhajte riešiť všetky situácie, nenechávajte to len na...