Vzťah s týmito znameniami býva zložitý, dôvodom je nielen zakorenená túžba po slobode

Milujú slobodu, sú detailisti a spoliehajú sa najradšej na seba. Niektoré znamenia zverokruhu sú pre vzťah náročnejšie ako ostatné. O ktorých je reč?

12.04.2024 11:00
vzťah, dvojica, smútok, rozchod, hádka Foto: ,
Neviete nájsť spoločnú reč?
debata

Strelec je znamenie, ktoré si váži svoju slobodu a nerado sa viaže. Temperamentné znamenie si radšej užíva nezávislosť a z tohto dôvodu môže mať problémy s nadväzovaním a budovaním vážneho vzťahu. Jeho nároky na vlastnú slobodu a čas môžu vytvárať vo vzťahu značné napätie.

Speváčka Dara Rolins.
Moderátorka Kveta Horváthová.
+7Herečka Gabriela Škrabáková-Kreutz.

Podobne ako Strelec, aj Vodnár túži po slobode a nechce sa cítiť obmedzovaný. Keď má pocit, že je vo vzťahu priveľmi obmedzovaný, môže zatúžiť po úteku. Takéto správanie vzťahu neprospieva a vytvára emocionálnu priepasť, ktorá napokon končí rozchodom.

Herečka Diana Mórová oslavuje narodeniny 18....
Moderátorka Marianna Ďurianová.
+7Speváčka Katka Koščová (narodená v znamení...

Škorpión je ďalším znamením, ktorému robí problém prejaviť sa smerom k osobe, ktorá sa mu páči. Často si ukrýva svoje vnútro a pôsobí zdržanlivo. Pre ostatných to môže vytvárať dojem, že nemajú šancu ho pochopiť. Avšak, ak sa mu podarí získať dôveru, dokáže prejaviť veľké množstvo lásky.

láska, naivita, ružové okuliare, rande, Čítajte viac Chce to viac odvahy v láske! Týka sa to nielen ľudí narodených v znamení Raka

Panny sú nezávislé a často sa spoliehajú výlučne na seba. Avšak, to môže spôsobovať problémy u potencionálnych partnerov, ktorí sa snažia získať miesto v ich živote. Sú detailisti a majú presnú predstavu o svojom živote, čo môže byť pre ich okolie náročné. Pannu si získajú tí, ktorým nechýba trpezlivosť a ochota prispôsobiť sa o čosi viac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #znamenie zverokruhu

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...