Ktože sa to zbavil legendárnej ofiny? Premiéra nového účesu v Let's Dance zaujala moderátorov. A čo vás?

Nielen tanečné výkony či kostýmy súťažných párov 7. časti Let's Dance. Aj účes jedného z tanečníkov dokázal vzbudiť mimoriadny záujem poroty aj moderátorov.

16.04.2024 10:00
Ján Tribula a Natália Glosiková Foto:
Ján Tribula s novým účesom a Natália Glosiková v 7. kole Let's Dance.
debata

Nedeľné kolo sa stalo posledným pre Jána Tribulu a Natáliu Glosikovú, ktorých labutím tancom bolo paso doble. Po vystúpení sa z úst porotcov dočkali pochvaly, ocenili najmä obrovskú snahu a posun vpred Jána Tribulu. „Robíš obrovské pokroky z kola na kolo, klobúk dole,“ zaznelo z úst obávaného Jána Ďurovčíka.

Let s Dance Čítajte viac Nahnevaná mačička sa už na tigra nezahrá! Publikum Let's Dance prišlo v nedeľu o svojho miláčika

Ale nielen jeho výkony na parkete sa stali diskutovanými počas priameho prenosu. Do očí porotcom a s nimi aj divákom udrelo aj čosi iné. Ján Tribula sa nechal ostrihať a dal zbohom svojej legendárnej ofine. Pochvaly za svoj nový účes sa tak dočkal od Viktora Vinczeho aj Lucie Hlaváčkovej. Ako sa zmena páči vám?

zväčšiť Ján Tribula ešte so starým účesom. Foto: Markíza
Jan Tribula a Natalia Glosikova Ján Tribula ešte so starým účesom.

Glosiková patrila počas nedeľného paso doble k najsexi tanečniciam, na sebe mala zlato-čierny kostým, ktorý jej zvodne odhaľoval bruško. Jakab Rakovská či Dubayová sa predviedli na parkete v elegantných róbach, keďže po boku svojich tanečných partnerov obe predviedli viedenský valčík. Rakovskú kostyméri obliekli do kráľovskej modrej, nežnú Dubayovú do smotanovej.

Ján Tribula a Natália Glosiková  v 6. kole...
Ján Tribula a Natália Glosiková  vo 4. kole...
+12Natália Glosiková a Ján Tribula v Let's Dance.

V 7. kole to bola práve Dubayová, na ktorej výkone nebolo čo kritizovať. Išlo tak o výrazný zlom v hodnotení poroty smerom k hviezde seriálu Dunaj, k vašim službám. "Dnes to bolo pre vás to pravé orechové,“ zhodnotila Drexler a Ďurovčík jej dal za pravdu. V galérii (vyššie) si pozrite účesovú premenu Jána Tribulu aj to, ako páry ladili v 7. kole tanečnej šou.

Petra Dubayová a Matyáš Adamec  v 7. kole Let's...
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová   v 7. kole...
+3Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring v 7. kole...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance #Ján Tribula

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...