Znamenia, s charizmou dokonalého milenca. Zažijete s nimi nemožné

MaM | 07.11.2021 10:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ak máte radi milostné zážitky, ktoré majú ďaleko od povrchných tak si budete každú noc s rakom pochvaľovať.
O tom, či je niekto dobrý v posteli nerozhoduje len genetická a telesná výbava, ale do istej miery aj dátum narodenia. Hoci sa každý môže stať skvelým partnerom aj milencom pre svoju polovičku, sú znamenia, ktoré majú v sebe zakódovanú výbavu dokonalého milenca. A málokedy sú sklamaním.

Rak

Ak máte radi milostné zážitky, ktoré majú ďaleko od povrchných tak si budete každú noc s rakom pochvaľovať. Rak nie je milenec, ktorý by mal svoje prednosti nadobudnuté kvantitou, ale vždy staví na kvalitu. Získa tým, že nie je na sex, ale na milovanie. A to musí mať značnú hĺbku, emócie a telesnosť je až na druhom mieste. Najprv mu ide o srdce a také spojenie dvoch tiel je predsa najerotickejšie.

Škorpión

Jeho vášeň je známa naprieč celým zverokruhom. Je kráľom vášnivých nocí. V srdci nosí záujem o milostný život a je aktívny, apetít má veľký, ale na druhej strane to nie je milenec, ktorý by skákal z postele do postele. Radšej pracuje dlhodobo na svojom milostnom živote v dlhodobom vzťahu. A čo je lepšie ako verný a aktívny milenec?

Kozorožec

Dobrodruh, ktorý má túlavé topánky a rád cestuje, zažíva dobrodružstvá a rovnako je to aj v posteli. Miluje experimenty. Nemá hranice stanovené konvenciou, ale iba tým, čo sa páči jemu a jeho partnerke. Preto s ním môžete za zatvorenými dverami zažiť aj to, čo je u iných už za čiarou. Niekedy stačí iba pošepkať, inokedy sa dovtípi sám. No a upokojená túžba znamená ten najlepší sexuálny zážitok. Kozorožec vám rád splní prakticky aj nemožné, ak ide o zábavu a rozkoš.

žena, hnev, krik Čítajte aj Chcem zmenu! Hneď. Tieto znamenia stereotyp a pokoj neznesú

Vodnár

S vodnárom v posteli to vie byť vzrušujúce aj po desiatich rokoch manželstva. A pokojne aj dlhšie. Vodnár na vás možno pri prvom sexe nevytiahne celú plejádu milostných polôh, ale okamžite vás zahrnie vášňou a empatickým milovaním. Doslova vás zachváti záujmom o vaše telo. Je snaživý a relatívny a nuda mu nič nehovorí. No a táto mentálna výbava je pre milostný život ten správny „lubriknat“.

Lev

S týmto znamením je sex doslova oslnivý. Pretože do jeho výbavy patrí presvedčenie, že musí spraviť všetko preto, aby ste boli spokojná. Empatia, záujem a samozrejme aj snaha zahviezdiť z neho robí milenca, ktorého by ocenila každá žena v posteli. Navyše lev je doslova dokonalým pre ženy, ktoré majú radi dominantných alfa samcov a vyhovuje im, ak sa ich muž naplno zmocní. No pritom im vie vyjsť v ústrety.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ