Chcem zmenu! Hneď. Tieto znamenia stereotyp a pokoj neznesú

Vyjsť v ústrety niečomu novému nemôže byť nikdy na škodu. Ale pozor!

06.11.2021 13:00
žena, hnev, krik Foto:
Len nie stereotyp, ten ma zabíja...
debata

Ak sa túžba po zmene stane vašou rutinou, váš život to nijako nezlepší. Skôr naopak. Tri znamenia zverokruhu žijú v neustálych zmenách, nič ich nebaví dlhší čas.

Blíženci

Blíženci sú kreatívni, ambiciózni a presne vedia, čo chcú. Ale nie vždy je to výhra. Ak je splnená ich aktuálna úloha alebo výzva, chcú sa vrhnúť do ďalšieho dobrodružstva. Prečo? Kvôli pocitu vlastnej zbytočnosti. Blíženci si nedokážu uvedomiť, čo už dosiahli a ani si to vychutnať. Ak sa o niečo nesnažia, pripadajú si zbytoční a nevyužití. Pokojné obdobie je tak pre nich skôr utrpením, než relaxom.

rozchod, hádka, vzťah Čítajte viac Rak, panna a... O ženy v týchto znameniach muži rýchlo strácajú záujem! Dôvody?

Vodnár

Vodnári milujú slobodu a sú to rodení vizionári. Veľmi rýchlo ich však dokáže omrzieť to, čo považovali za čosi úžasné. Ocitnú sa tak v špirále večného hľadania čohosi úchvatného, čo by im prinieslo šťastie a naplnenie. Vodnár často zabúda, že z času na čas si treba dopriať oddych a že život je aj o malých radostiach, nie o neustálom plnení obrovských cieľov a vízií.

žena, názor, hnev, smútok, dievča Čítajte viac Názor ostatných? Nie, nechcem ho počuť! Tieto znamenia sa riadia výlučne vlastným rozumom

Lev

Lev miluje vzrušenie! Priťahuje ho riziko, dobrodružstvo, zakázané ovocie. Stereotyp je čosi, čo neznesie a tak je jeho okolie neustále pod tlakom – stále treba čosi meniť, aby bol lev ako-tak spokojný. Lev si nedokáže uvedomiť, že niektoré zmeny chcú čas a mať všetko hneď a zaraz môže byť aj na škodu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...