Tajomstvo štíhlej figúry princeznej Kate? Cvičenie vopchá, kde môže a každý deň si dá na raňajky...

Jej vysoká a štíhla figúra je jej poznávacím znakom. Princezná Kate je ženou, ktorá miluje pohyb a jedáva veľmi zdravo.

23.01.2023 14:17
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate je nadšenkyňou pohybu. Venuje sa mu denne.
debata (2)

Iba nedávno sa matka troch detí a manželka britského následníka trónu priznala k tomu, že s cvičením to síce nemá v nabitom kalendári ľahké. Napriek tomu sa však snaží venovať pohybu na dennej báze. „Snažím sa vopchať pohyb, kde to je možné – niekedy je to skrátka skákanie na trampolíne s deťmi ešte predtým, než idú do školy,“ citoval Kate portál Hellomagazine.com.

Princezná Kate z Walesu Čítajte viac Obklopená deťmi je vo svojom živle! Princezná Kate ukázala nežnú hravú stránku, tento úsmev ne(s)klame

Štyridsaťjedenročná Catherine sa však pohybu venovala od mladosti a aj vášeň pre viaceré športy ju okrem iného spojila s jej súčasným manželom – princom Williamom. Obaja si vraj radi užívajú aktívne dovolenky, venujú sa tenisu, behu, ale aj vodným športom.

Princezná Kate z Walesu na recepcii Anglickej...
Princezná Kate z Walesu na recepcii Anglickej...
+7Princezná Kate z Walesu prichádza na recepciu...

Podľa britského denníka Daily Mail je dôvodom pôvabnej figúry britskej princeznej však aj fakt, že sa stravuje veľmi zdravo. Portál denníka tvrdí, že jej každé ráno sa začína s jedným rovnakým pokrmom. Či vlastne zdravou pochúťkou.

zväčšiť Princezná Kate z Walesu prichádza na recepciu... Foto: SITA/AP, Kin Cheung
Princezná Kate z Walesu Princezná Kate z Walesu prichádza na recepciu Anglickej ligy rugby vozíčkárov v Hampton Court Palace v Londýne.

O čo ide? Noviny tvrdia, že na energiu, vitamíny a tiež na dobrú náladu si dáva Kate každé ráno pohár vitamínového smoothie. Zelené smoothie je vraj plné vitamínov a princezná si doň pridáva okrem rímskeho šalátu, kapusty, špenátu a čučoriedok aj koriander, spirulinu a matcha čaj.

Meghan Markle (vľavo) a v tom čase tehotná vojvodkyňa, dnes princezná z Walesu Kate Čítajte viac Súkromná konverzácia medzi Kate a Meghan, ktorá sa skončila plačom? Harry pritvrdil, zverejnil detaily!

Popri tejto „superzdravej“ raňajkovej dobrote je vraj najobľúbenejším jedlom vojvodkyne pečené kura. To zbožňujú aj jej deti a manžel a údajne sa toto jedlo objavuje na stole u princa a princeznej z Walesu úplne najčastejšie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pohyb #raňajky #smoothie #princezná Kate

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...