Len sa zvaliť do postele a... Tieto znamenia milujú spánok!

Sú ľudia, ktorí lietajú sem a tam a spánok považujú za stratu času. Ale je tu aj celkom opačná skupina ľudí - potrebujú naozaj veľa spánku na regeneráciu tela a ducha. Zvlášť ospalé sú tieto znamenia:

22.11.2022 11:00
žena, spánok, zaspávanie, noc, zlý spánok,... Foto:
Milujete spánok a leňošenie?
debata

Panna

Panna je skutočný organizačný talent. Plánuje každú minútu dňa a vždy sa jej do rozvrhu zmestí všetko, čo potrebuje. Cez deň žije naozaj efektívne, ale aj vyčerpávajúco. Preto jej denný zoznam úloh zahŕňa aj minimálne 10-minútový poobedný spánok. Po ňom sa opäť vrhne do víru života a povinností, kým večer „spadne“ mŕtva do postele. A nevstane z nej skôr, než bude celkom „nabitá“.

jeseň, láska, rande, príroda Čítajte viac Tieto znamenia sú na partnera extrémne naviazané, čas mimo vzťahu mu dopriať nedokážu

Baran

Baran je skutočný „uzlík“ energie. Je stále v pohybe, stále čulý. Pohyb pre barana zmamená život. Striedanie aktivít, ktoré baran miluje, ho stojí veľa energie, ktoré musí niekde črpať. A presne to aj robí – ak naňho príde únava kedykoľvek počas dňa, ak má možnosť, okamžite si položí hlavu na vankúš. Veľký význam baran prikladá aj kvalitnému nočnému spánku.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

Lev

Lev miluje nočný život… Ako sa táto vášeň dopĺňa s kvalitným spánkom? Tak, že lev si ho dopraje počas dňa. Nijako sa nerozpakuje zdriemnuť si doobeda aj poobede, aspoň na chvíľu, kým načerpá energiu, ktorú „postrácal“ počas noci. Ale zasa… Keď lev nežúruje, jeho nočný spánok nesmie nikto a nič pokaziť, pretože potom je len skutočne rozladený. Nepríjemný na okolie, svoju zlú náladu z nedostatku spánku nijako neskrýva.

Tanečnica Ivana Surovcová bola...
Herečka Anna Kadeřávková na českej premiére...
+7Speváčka Madonna na zábere z roku 2011 s...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spánok #znamenia zverokruhu

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...