Super postava à la Blake Lively! Tu je cvik s kettlebellom, na ktorý prisahá. Naučte sa ho a cvičte aj doma

3-násobná mama sa pýši super telom! Vďačí zaň pravidelnému tréningu, do ktorého už roky zaraďuje aj tento cvik.

23.08.2022 17:00
296785371 Foto:
Blake Lively vo filme The Shallows.
debata

Don Saladino je osobný tréner, ktorého vyhľadávajú slávne hollywoodske hviezdy. Na svojej stránke sa pýši spoluprácou s Blake Lively, Ryanom Reynoldsom či Sebastianom Stanom.

34-ročná herečka Blake Lively je trojnásobná mama, ktorá sa pýši postavičkou ako 20-nička. Na svojom konte má niekoľko zaujímavých filmov, v jednom z nich bola po celý čas v bikinách. Reč je o filme The Shallows, v ktorom v roku 2016 sexi blondínka zvádzala boj o prežitie, kedy bol jej súperom žralok.

Ale nielen spomínaný film, aj jej vystúpenia na červených kobercoch si pýtajú špičkovú postavu. Ako prezradil Don Saladino, zvlášť jeden cvik hollywoodska hviezda obľubuje a tréner dodáva, že pomocou neho môže každá žena precvičiť celé telo. Ide o cvik s názvom „sumo mŕtvy ťah s ketllebellom“. Cvičenie možno prirovnať k mŕtvemu ťahu, ale s menšou záťažou a vyššou rýchlosťou. Cvik je považovaný za tréning celého tela, ktorý špeciálne precvičuje zadnú časť tela a celú hornú časť tela.

Cvičenie s kettlebellom herečka zaradila do svojho tréningové plánu. Ak idete s týmto cvikom začínať, mali by ste siahnuť po nižších váham, následne ich zvyšovať. Ako náhradu za kettlebell môžete na začiatok použiť aj obyčajné jednoručné činky s hmotnosťou od dvoch do piatich kilogramov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #tréning

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...