Trápi vás jet lag? Namiesto práškov na spanie skúste tip modelky Mirandy Kerrovej

V čase dovolenkového cestovania mnohí bojujú s jet lagom. O čo ide?

16.08.2022 09:00
2021 Baby2Baby Gala Foto: ,
Elegantná a ženská Miranda Kerr sa takto objavila Baby2Baby Gala v Hollywoode.
debata

Žijeme podľa svojich biologických hodín, ktoré riadia napríklad vyplavovanie hormónov, ovplyvňujú funkcie tela a aj výkon v priebehu dňa. Počas spánku sa okrem iného spomalí frekvencia dýchania a srdcová frekvencia, poklesne krvný tlak. Rýchlym premiestnením a zmenou časového pásma počas diaľkového letu sa denný a nočný rytmus tela rozbije a výsledkom je jet lag.

priatelia, jennifer aniston, Čítajte viac Jemne vyrysované ramená, brucho ako skala! Aké sú tréningové pravidlá Jennifer Anistonovej?

39-ročná austrálska modelka Miranda Kerr roky cestuje za prácou po celom svete a na jet lag má svoj recept. V rozhovore pre magazín Porter vysvetlila: „Keď niekam priletím, rada sa idem prejsť von a behám naboso po tráve, aby som sa takto uzemnila a mala nejaký čas na obnovenie rovnováhy,“ opísala. Kráska prezradila, že nech je akokoľvek unavená, prisahá na magnézium, bylinkový čaj a svoju rutinu v cvičení. „Jet lag je naozaj ťažký. Snažím sa neužívať prášky na spanie – namiesto toho si dám radšej magnézium a bylinkový čaj a pokúsim sa zaspať, ale to sa ľahšie povie ako urobí. Vždy cvičím, nikdy tréning nevynechávam, aj keď sa cítim veľmi unavená. Cvičenie vám dodá viac energie a vráti vás späť do rutiny,“ prezradila hviezda narodená v Austrálii.

2021 Baby2Baby Gala Čítajte viac Topmodelka Miranda Kerr má doma troch synov: Manžel chce ešte dievčatko, priznala

Austrálska modelka Miranda Kerr je trojnásobnou mamou. Má 11-ročného syna Flynna s bývalým manželom, hollywoodskym hercom Orlandom Bloomom. Miliardárovi, spoluzakladateľovi aplikácie Snapchat Evanovi Spiegelovi, porodila dvoch synov. V roku 2019 prišiel na svet Myles, takmer dva roky pred ním Hart.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jet lag

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...