Zbavte sa brušného tuku vďaka strave. Tieto jedlá vám pomôžu

Tuk na bruchu je večný problém aj tých, ktorí trávia hodiny v posilňovni. Jedinou spoľahlivou cestou, ako získať pekné ploché bruško je úprava stravy. Preto je vhodné poznať spojencov, s ktorými budete v boji proti tuku ťahať za dlhší koniec a budete víťazi s vysnívanou postavou.

10.07.2022 11:05
diéta, chudnutie, strava, výživa, zelenina, brucho Foto:
Jedinou spoľahlivou cestou, ako získať pekné ploché bruško je úprava stravy.
debata

Pomaranč

Toto citrusové ovocie je chutné, zdravé, sladké a pomáha vám v boji s tukom. Pre milovníkov ovocia určite dobrá správa. Pomaranče sú skvelou zásobou vitamínu C a je dokázané, že ľudia, ktorí konzumujú dostatok tohto vitamínu, spália počas fyzickej aktivity až o 30 % viac tuku v porovnaní s ľuďmi s jeho nedostatkom. Takže pomaranč je skvelou alternatívou na desiatu alebo olovrant. Navyše ak budete jesť pomaranče pravidelne, pomôže vám to znížiť hladinu cukru a cholesterolu v krvi.

Vodné melóny

Blíži sa ich sezóna a preto je potrebné využiť na maximum ich prínos. A k tomu hlavnému patrí, samozrejme možnosť znížiť svoje tukové kilogramy. Niektorí vedci preukázali účinky citrulínu na kardiovaskulárne zdravie, ale vodný melón vám tiež môže pomôcť kontrolovať váhu, pretože je bohatý na vlákninu, má nízky obsah kalórií a diuretický účinok, ktorý urýchľuje trávenie a odplavuje tuky. Ideálny na letné osvieženie.

Zázvor

Dávame si ho hlavne počas zimy. Pretože skvele zahreje. Zázvor má schopnosť zvýšiť telesnú teplotu. Ale výsledkom je nielen zahriatie, ale dokážete spáliť viac kalórií. Rovnako pomáha kontrolovať glykemickú záťaž. Zázvor stimuluje vylučovanie žlče a tráviacich enzýmov, čo pomáha rýchlejšie stráviť jedlo. To zasa pomáha lepšiemu metabolizmu. Takže skvelý je aj počas letných dní. Napríklad v chladenom nápoji.

váha, chudnutie, diéta Čítajte aj Pozor, vďaka týmto nečakaným veciam priberáte. Aj keď si myslíte, že nie!

Cesnak

Má toľko pozitív, že jeho konzumácia by mala patriť prakticky k stravovaciemu štandardu. A dnes mu pridáme ďalší benefit. Cesnak pomáha znižovať zlý cholesterol a zvyšovať dobrý cholesterol. Jeho termogénny účinok pomáha spaľovať viac tuku. Niektorí vedci dokonca tvrdia, že cesnak môže mať vplyv na tvorbu tukového tkaniva. Samozrejme, že jeho tvorbu znižuje a nedovolí mu tak obsadzovať telo, hlavne v okolí pása.

Hrušky

Aj keď hrušky neobsahujú v porovnaní s iným ovocím nejakú extra dávku vitamínov a minerálov, ich rozpustná vláknina vás pomáha udržať sýtymi na dlhú dobu. Jej šupka je tiež plná antioxidantov a ovocie má vlastnosti, ktoré pomáhajú predchádzať kardiovaskulárnym ochoreniam a niektorým druhom rakoviny. Vďaka hruškám tak budete zdravšie a štíhlejšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tuk #zázvor #cesnak #priberanie #pomaranč #melón #hrušky #brušný tuk #Tuk na bruchu

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....