Bikiny si v lete vypýtajú vypracované brucho! Trénujte podľa slávnej fitness modelky, sleduje ju 14 miliónov ľudí

Michelle Lewin, 35-ročná rodáčka z Venezuely, je jednou z najznámejších instagramových fitness modeliek, sleduje ju vyše 14,5 milióna ľudí.

22.02.2022 09:00
Michelle Lewin Foto:
Fitness modelka a influencerka Michelle Lewin.
debata

Ľudia obdivujú štíhle, dokonale vypracované telá fitness modeliek a snažia sa napodobniť ich životný štýl, ktorý by ich priviedol k pozoruhodným výsledkom. Super vyzerajúce krásky sa roky venujú fitness súťažiam a na svojom Instagrame či YouTube ponúkajú svoje návody, ako sa dopracovať ku krásnemu a zdravému telu.

Michelle Lewin, 35-ročná rodáčka z Venezuely, je jednou z najznámejších fitness modeliek a influenceriek, sleduje ju vyše 14,5 milióna ľudí. Kariéru začínala ako modelka na predvádzacom móle, pózovala aj pre Playboy, neskôr sa stala vyhľadávanou bikiny modelkou. Objavila sa na obálkach fitness magazínov ako Oxygen, Inside Fitness, Muscle & Fitness.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michelle Lewin (@michelle_lewin)

Michelle vždy milovala fitness, začínala ako 17-ročná v rodnej krajine. Na Floride, kde žije s manželom od roku 2010, sa fitnessu venuje naplno. V rokoch 2013 a 2014 sa zúčastnila rôznych súťaží pod hlavičkou IFBB (The International Federation of Bodybuilding and Fitness) a NPC (National Physique Committee), v roku 2013 vyhrala NPC Fort Lauderdale Cup.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michelle Lewin (@michelle_lewin)

Tréningy sú pre ňu kľúčové, rovnako ako zdravá strava. Za najdôležitejšie cviky považuje šprinty, výpady a bicepsový zdvih. Verí vo vysoko intenzívny tréning, pri ktorom sa poriadne zapotí. Zdieľa obrázky svojich cvičení na Instagrame v nádeji, že motivuje k cvičeniu čo najväčší počet žien. Pozrite si jej tréningy brušných svalov a nechajte sa inšpirovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fitness #Michelle Lewin #influencerka

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...