Ako zatočiť s opicou. Hlava vás nemusí bolieť ani po divokej noci

Keď to preženiete večer s alkoholom, ráno vás síce čakajú výčitky, ale tie nič nevyriešia. Je potrebné aplikovať telu prvú pomoc, aby sa čo najrýchlejšie vyrovnalo s ranami, ktoré ste mu spôsobili. Na lepšie a rýchlejšie zbavenie sa alkoholu existujú skvelé postupy. A silná káva nalačno k nim určite nepatrí.

11.02.2022 11:30
voda - hlava - bolesť - opica Foto:
Popíjanie vody pred spaním, po tom, čo ste veľa pili alkohol, vás pred opicou neuchráni.
debata

Citrónová voda namiesto kávy

Mnoho ľudí robí chybu, že si ráno po búrlivej noci spravia doslova smrťáka. Zlé riešenie. Káva vás síce nabudí, ale súčasne ešte viac dehydruje. A presne to robil celú noc alkohol s vašim telom. Darmo si budete hovoriť, že už nebudete piť alkohol. Je neskoro plakať nad rozliatym mliekom, treba si naliať citrónovú vodu. Zmierni kyslé prostredie v organizme a rýchlo doplní tekutiny, ktoré potrebujete.

Med

Vynikajúci recept na rýchle zbavenie sa pocitu, že asi umriete. Med má totiž vysoký obsah fruktózy a pôsobí na alkohol doslova ako protijed. Toxíny med dokáže premieňať na kyselinu octovú a tá sa následne spáli v tele. Med upokojí aj žalúdok a dodá rýchlu energiu, aby ste boli schopní opäť vyjsť na ulicu. Aj keby ste napríklad nemohli ešte zjesť nič tuhé. Med vám prinavráti sily.

víno, ženy, kamarátky, oslava, žena, alkohol Čítajte aj Čo sa stane s vaším telom, ak na mesiac vynecháte alkohol? Zmeny sú radikálne!

Banány

Nuž, opica a banány sú tradičná dvojka. A skutočné banány pomáhajú aj na tú alkoholovú opicu. Obsahujú totiž cukry a draslík. Dve zložky, ktoré vaše telo potrebuje ráno na to, aby dokázalo opäť naštartovať telo v prevádzkovom stave. Hoci stopy alkoholu na počkanie nezmiznú, banán uľahčí organizmu návrat do normálu.

Vývar

Ideál každej ženy, ktorá sa zabavila viac, ako mala v úmysle je vývar. Je dobré mať minimálne jeden zamrazený. Vo vývare sú totiž tekutiny, výživa, mäso a tuk. Všetko prijmete v nenásilnej forme, vhodnej pre váš žalúdok. Nebudete mať pocit, že z vás jedlo okamžite vyletí. Vývar je dokonalé jedlo, ktoré je potrebné mať v zásobe, ak vyrážate na párty.

Kyslé uhorky, kapusta a utopence

Nie je to síce bežné jedlo pre dámy, ale verte, že sa vám po ňom uľaví. Po prvé kvasené výrobky majú v sebe probiotiká, ktoré vaše črevá potrebujú, pretože hlavne v tenkom čreve spravil alkohol paseku. No a kyslá chuť z vás doslova vytiahne alkohol aj hlavybôľ. Kyslé pokrmy sú skutočne rýchla prvá pomoc pre každého, kto sa chce pozbierať z ťažej noci omnoho rýchlejšie, ako je to bežné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voda #dehydratácia #nevoľnosť #med #banány #draslík #vývar #kvasené jedlo #alkoholová opica #akohol

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....