Herečke Wilsonovej sa podarilo zhodiť 18 kíl. Čo prestala jesť a čo jedáva dnes?

Takmer osemnásť kilogramov - toľko schudla austrálska herečka Rebel Wilson, ktorá pútala pozornosť posledné mesiace svojím "bojom" za štíhlejšiu figúru. A výsledok je skvelý.

17.11.2020 11:45
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Wilson, ktorú diváci môžu poznať napríklad z trilógie Ladíme, sa teraz zdôverila svojim fanúšikom, ako vyzerali jej uplynulé mesiace. Pre magazín People prezradila, ako momentálne vyzerá jej jedálniček.

„Predtým som prijímala možno tritisíc kalórií denne a keďže išlo o obyčajné cukry, neustále som bola hladná,“ prezradila Wilson. „Takže som to celé zmenila na skutočne vysoko-proteínovú diétu, čo nebolo jednoduché, lebo nie som zvyknutá jesť veľa mäsa. Jedla som ryby, lososa, kuracie prsia,“ pokračovala Wilson.

Prezradila tiež, že nie každý týždeň vo vašom živote môže byť superzdravý. „V niektorých dňoch či týždňoch to skrátke nedodržujete až tak dôsledne a nedá sa s tým nič robiť. Ale viem už teraz, že sa musím snažiť o všeobecnú rovnováhu, všeobecne zdravú rovnováhu,“ komentovala blondínka, ktorá zhodila vysnené číslo – viac ako osemnásť kilogramov.

Podľa nej by sme si nič nemali zakazovať, ale dôležitá je práve miera. Raz za čas, ak má chuť na burger a hranolky, dá sa ich. „Ale zjem možno polovicu toho, čo som jedla predtým,“ uviedla na vysvetlenie. Dôležité je podľa nej spomaliť a zamýšľať sa nielen nad tým, čo jeme, ale prečo to jeme.

„Často som podliehala emocionálnemu prejedaniu sa, pretože som sa nemala dostatočne rada. Všetko vás na konci privedie k pocitu sebaúcty a lásky k sebe samému,“ doplnila ešte.

Herečka Rebel Wilson v kreácii Jason Wu. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Rebel Wilson v kreácii Jason Wu. Herečka Rebel Wilson v kreácii Jason Wu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jedálniček #chudnutie v skupine #Rebel Wilson

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...