Ani nie 4 minúty a vaše telo ožije! Krátky tréning, pri ktorom pomôže Dua Lipa

Aj krátke cvičenie je lepšie ako žiadne! Rozhýbte sa vďaka tomuto videu.

13.11.2020 15:00
tréning, žena, cvičenie, tanec Foto:
Zahrejte sa počas dance tréningu.
debata

Telocvične a fitness centrá sú, bohužiaľ, opäť zatvorené. Kto chce zostať fit, musí toto obdobie zvládať sám… Našťastie, s pomocou cvičení dostupných na internete to ide! Vždy sa dá nájsť čosi nové a motivujúce k pravidelnému pohybu, hoci len na malom priestore v kuchyni či v obývačke.

Krátky, ani nie 4-minútový tanečný tréning, ktorý môže slúžiť ako zahriatie, ponúka youtuberka Kyra Provost. Tá pravidelne zverejňuje krátke tanečné cvičenia, pri ktorých jej pomáhajú spevácke hviezdy, od ktorých si „požičiava“ ich hity.

Aktuálne si tak môžete podľa Kyry zacvičiť na takmer 4-minútovú skladbu „Levitating“ od speváčky Dua Lipa. Aj krátky „dance“ tréning sa dokáže postarať o vaše rozohriatie a takisto o endorfíny potrebné na ďalší tréning. Skladba trvá 3 minúty a 45 sekúnd, čo by ste mohli poľahky zvládnuť. Ak však máte chuť, Kyra Provost na svojom kanáli ponúka aj dlhšie HIIT cvičenia.

Fanúšikovia trénerky jej píšu odkazy, na aké skladby by si s ňou chceli zacvičiť. Pred Vianocami sa v žiadostiach objavuje hit od Mariah Carey, All I Want for Christmas Is You … Tak sa možno v blízkom období dočkáme aj cvičenia na tento vianočný megahit.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tréning #Dua Lipa #dance tréning

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...