Lákajú vás liečivé bylinky, ale neviete, ako s nimi začať? Pomôžu aj tieto knihy

Potulujete sa rada prírodou? Čo keby ste počas prechádzok zbierali bylinky, ktoré následne využijete nielen v kuchyni? S bylinkami nikdy nie je neskoro začať, pomôžu vám aj tieto knihy.

09.11.2020 09:00
bylinky, sušenie Foto:
Naučte sa spoznávať bylinky a ich účinky.
debata
bylinkár

Bylinkár

V zápisníku Bylinkár nájdete všeobecné rady pre prácu s bylinkami v kuchyni, kozmetike aj domácej lekárničke. Bylinkár obsahuje tiež dostatočne veľa strán na zapisovanie receptov prehľadne rozdelených do sekcií: čajové zmesi, kozmetika a drogéria, bylinková kuchyňa, bylinkové medy, sirupy a nápoje, tinktúry, prázdne stránky na nalepovanie receptov aj listy s riadkami, ak by bolo vašich receptov viac ako ponúkajú jednotlivé kategórie. A recepty …. tie najlepšie si už budete vpisovať sami.

herbár

Herbár

V knihe na majstrovských zobrazeniach ožíva 161 byliniek, ktoré sa osvedčili v tradičnej medicíne. Okrem estetického zážitku ponúka množstvo užitočných rád, učí liečivé rastliny spoznávať, zbierať, spracovať a využívať, usiluje sa prebudiť hlbší záujem o vlastné fyzické a psychické zdravie v súlade s prírodou. Súčasťou publikácie sú prehľadné tabuľky, z ktorých sa dozviete, čo, kedy a ako zbierať, použiteľné recepty a zaujímavé, neraz i bizarné úryvky zo starých herbárov.

bylinky-lieciva-sila-prirody-

Bylinky – Liečivá sila prírody

V tomto prehľadne usporiadanom lexikóne objavíte liečivú silu byliniek a jednoduché návody na to, ako ich správne použiť na liečbu najbežnejších ochorení. Ide o veľmi cenné a účinné rady na ceste za znovunadobudnutím strateného zdravia a povzbudením vitality. Využite silu prírody! !

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bylinky

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...