S Marošom Molnárom by sa chudlo ľahšie... Teraz sa do toho môžete pustiť

Kondičného trénera Maroša Molnára môžete mať stále po ruke! Prestaňte čakať na zázrak a začnite žiť aktívnejšie.

26.10.2020 09:00
Tréner Maroš Molnár. Foto:
Tréner Maroš Molnár.
debata

Meno Maroša Molnára sa spája s reláciou Extrémne premeny, v ktorej sa pod jeho vedením snažia ľudia s nadváhou zmeniť svoj život k lepšiemu. Chudnú, trénujú, pracujú na svojej premene, vďaka ktorej môžu po mesiacoch snaženia žiť plnohodnotnej­ší život.

maroš molnár
Ak aj vy túžite po zmene, teraz máte skvelú šancu pustiť sa do nej – dokonca priamo s Marošom Molnárom. Známeho kondičného trénera môžete mať stále po ruke. Prichádza totiž s motivačnou knihou Gauč alebo šťastie, aby tých pohodlných postavil z gaučov, kde uvelebení čakajú na zázrak, a umožnil im nájsť skutočné šťastie v zdravšom životnom štýle.

Maroš Molnár svojím nasadením, príbehom a sériou účinných cvičení inšpiruje a odovzdáva skúsenosti nadobudnuté rokmi, ktoré strávil s profesionálnymi športovcami, ale aj trénovaním bežných klientov. Knihu predstavil aj svojim fanúšikom na Instagrame, kde ho sleduje takmer 60 000 ľudí. „Nájdete v nej viac ako 150 cvikov, ktoré sa môžete naučiť robiť správne. Nechýbajú ani moje stravovacie tipy a odporúčania. No a nakoniec aj tréningové plány,“ opisuje Molnár.

Spoluautorke knihy, Lucii Pastierovej Čarnej, prezradil aj čosi navyše z jeho života. Napríklad o jeho spolupráci so slovenskými a svetovými športovými hviezdami, ale aj o detstve v Žiari nad Hronom či o vzťahu s manželkou Zuzanou. Tú sme už takisto pár razy mohli vidieť v šou Extrémne premeny, kde pomáhala súťažiacim v ich boji.

Popularitu Molnárovi priniesla dokumentárna reality šou Extrémne premeny Slovensko, ktorej tretiu sériu aktuálne vysiela televízia Markíza každú stredu. Podobne ako dve predošlé, aj tretia sa teší značnej diváckej popularite.

Licencovaný formát spoločnosti Warner Bros. s originálnym názvom Extreme Makeover: Weight Loss Edition sa úspešne predal do 125 krajín. Pôvodná, americká televízna šou sa dostala na obrazovky televízie ABC v roku 2011, s trénerom Chrisom Powellom. Toho už mohli fanúšikovia slovenskej verzie šou vidieť aj na obrazovkách Markízy, kedy sa stal súčasťou vybraných epizód.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #tréning #Maroš Molnár #Extrémne premeny

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...