Slávna bacuľka schudla 18 kíl! Môže za to tvrdý tréning aj dlhé prežúvanie

Iba pred pár dňami vyvolala poriadny rozruch novými zábermi herečka Rebel Wilson. Slávna bacuľka z filmového plátna totiž zhodila kilogramy a vyformovala svoju postavu. Podľa Instagramu to vyzerá, že prepadla cvičeniu.

07.08.2020 14:04
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Closer each day...

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson),

Štyridsaťročná hviezda série filmov Ladíme sa pritom spojila s profesionálnym trénerom a tiež si nechala upraviť jedálniček. Ako píše britský Daily Mail, herečka zhodila za posledné mesiace zhruba 18 kilogramov a vďaka za to patrí aj takzvanej Mayr metóde v rámci stravovania.

Čo to znamená? Vraj musí každé sústo prežúvať štyridsaťkrát, kým ho prehltne. Jesť pomaly je vraj omnoho správnejšie pre naše zažívanie a tiež objem prijatých kalórií Už po pár sústach sa cítite sýtejšie. Súčasťou Mayrovej metódy je však tiež zákaz akéhokoľvek maškrtenia počas dňa, zaradenia raňajok do denného plánu a prípadné vynechanie večere a všeobecné obmedzenie potravín s obsahom gluténu a mliečnych potravín.

Samozrejme, to celé by nešlo aj bez pohybu. Pre kyprejšiu herečku sa receptom na úspech stala kombinácia boxovania, kruhového tréningu, tréningu s ťažkými váhami a tréningu s lanami či turistiky.

Ako píše spomenutý britský portál, Wilsonovú k úspechu v zhadzovaní kilogramov vedú aj intenzívne tréningy, takzvane HIIT tréningy. Tie patria aj medzi najefektívnejší spôsob ako sa zbaviť kíl navyše. K tomu sa tiež radí dvíhanie ťažkých váh. Práve takto sa buduje svalstvo a pri správnom stravovaní sa človek dokáže zbaviť tuku.

Herečka pred pár dňami zverejnila fotografiu v elastickom športovom komplete, z ktorej je zjavný, že síce stále patrí medzi plnšie dámy, ale jasne postrehnuteľný je aj úbytok na jej váhe a spevnenie jednotlivých partií. Pod fotografiou sa objavilo množstvo pochvalných komentárov a veľa sledovateľov Wilsonovej ju označilo za svoju inšpiráciu do budúcnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Instagram #tréning #Rebel Wilson

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...