Cvičte so športovcami na RTVS - s Bartekovou, Fialkovými či Žampom

Pre všetkých divákov, ktorí musia v súčasnej koronakríze naďalej zostávať doma, pripravila RTVS novú reláciu, ktorou ich motivuje k pravidelnej fyzickej aktivite.

26.04.2020 08:00
debata

Známi slovenskí športovci v nej názorne ukážu, ako sa dá cvičiť v domácom prostredí. Športuj doma, Slovensko začne RTVS vysielať v pondelok 27. apríla.

Športové osobnosti na vyše 10 minútovej ploche ukážu, ako sa dajú na cvičenie využiť bežné veci, ktoré sa nachádzajú v domácnostiach. V najbližších častiach sa objavia strelkyňa Danka Barteková, lukostrelkyňa Alexandra Longová, triatlonista Richard Varga, zjazdoví lyžiari Andreas a Adam Žampa, vodnoslalomári Matej Beňuš, Jakub Grigar, Alexander Slafkovský, biatlonistky Paulína a Ivona Fialkové, Nasťa Kuzminová a šprintér Ján Volko. Vyspovedajú ich moderátori Marcel Merčiak, Pavol Gašpar, Marianna Ďurianová a Ľuboš Hlavena.

Strelkyňa Danka Barteková v relácii Športuj... Foto: RTVS
Danka Bartekova Strelkyňa Danka Barteková v relácii Športuj doma, Slovensko.

"Je veľmi dôležité, aby ľudia boli pozitívne nastavení, fyzicky zdatní a imúnni voči zdravotným nebezpečenstvám, preto im potrebujeme ukázať, ako sa dá aj v improvizovaných podmienkach športovať, zlepšovať si formu a zabezpečiť dobré zdravie,“ vysvetlil šéf športovej sekcie RTVS Matej Hajko. RTVS pripravuje reláciu v spolupráci so Slovenským olympijským a športovým výborom.

Diváci si môžu reláciu pozrieť každý pracovný deň v premiére na Jednotke o 8:45, v repríze v ten istý deň na Dvojke o 12:35 a počas víkendov na Trojke okolo 9:00.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Danka Barteková

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...