3 maškrty, vďaka ktorým si Meghan Markle udržiava váhu!

Vo svojom blogu, v ktorom najčastejšie popisuje svoj životný štýl, prezradila Meghan Markle tri zdravé alternatívy k čipsom a podobným nezdravým prehreškom.

24.09.2019 07:00
meghan Foto:
Vojvodkyňa Meghan na podujatí organizácie Smart Works na Oxford Street v Londýne.
debata

Vegánska strava aj joga

Meghan Markle je v neposlednom rade známa aj pre svoj zdravý životný štýl. Údajne dáva 38-ročná kráska cez týždeň prednosť vegánskej strave. Aj pravidelné cvičenie jogy sú súčasťou programu vojvodkyne, koniec-koncov, jej mama je lektorka jogy. Ešte predtým, ako sa bývalá americká herečka začala ukazovať po boku Harryho, dbala na zdravú stravu. Vo svojom blogu „The Tig“ prezradila, po akých potravinách siahne, keď ju náhle prepadne hlad.

Pekná pokožka, štíhla figúra

Na svojom blogu Meghan dokonca zverejňuje denník, ktorý sa týka jej jedál. Neoslovila ju len vegánska strava, ale aj surová. Ak ju prepadne hlad, rada siahne po surovej zelenine, ktorú si namáča do hummusu. Uhorka, mrkva a zeler majú byť podľa časopisu The New Potato jej obľúbenými druhmi. Hummus, bohatý na bielkoviny zasýti nadlho.

Chuť na niečo sladké…

Avšak Meghan má rada aj sladké. Plátky jabĺk s mandľovým pyré patrili kedysi k jej obľúbeným olovrantom, na ktorých si určite rada pomaškrtí ešte aj dnes. Ak musí Meghan niekam rýchlo odísť a neostáva jej veľa času, siahne po proteínovej tyčinke. Vyhrávajú tie, čo obsahujú sušené ovocie a orechy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zelenina #jóga #vegánstvo #hummus #proteínová tyčinka

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...