Ako objaviť príčiny našich ťažkostí? Riešte najskôr vzťah k sebe samej

Ako ovplyvňujú nespracované emócie, traumy a vzťah k sebe samej náš zdravotný stav? Dá sa ovplyvniť?

11.09.2019 09:00
debata
Ako sa uzdraviť, ak už nič nepomáha?

Autorka knihy Amy B. Scher roky trpela vážnou chorobou, ktorú sa jej ani napriek urputnej snahe nedarilo vyliečiť. Najskôr skúšala klasickú liečbu, potom sa vrhla na alternatívne metódy, ale dlhodobé zlepšenie nenastávalo. Po dlhej a strastiplnej ceste si uvedomila, že jediným spôsobom, ako vyliečiť svoje telo, je uzdraviť najskôr svoju dušu a svoj život.

Až keď sa naozaj zamerala na svoje nespracované emócie, traumy a vzťah k sebe samej, dostavilo sa skutočné uzdravenie. Kniha prináša jednak autorkin osobný príbeh, jednak praktický návod, ako môžete objaviť reálne príčiny svojich ťažkostí, postupne ich všetky vyriešiť, a tým dosiahnuť zdravie a rovnováhu.

Základ liečenia spočíva teda v prvom rade v odstránení emocionálnych a energetických blokád. Autorka poukazuje na štyri hlavné oblasti nerovnováhy a ponúka účinné, a pritom jednoduché spôsoby, ako sa možno nahromadených energetických blokov zbaviť. Jej prístup zároveň účinne mení vzťah k stresu a vytvára vnútorne súladnú, harmonickú osobnosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zdravotný stav #samoliečenie #negatívne myslenie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...