Paddleboard je zábava a joga nie je len o krkolomných pozíciách!

Bratislavčanky čaká už tretí ročník športového podujatia, počas ktorého si môžu vyskúšať športy, ktoré ich možno lákali, ale na ktoré nemali doposiaľ čas či odvahu - beh, jogu a paddleboard. A tie, čo odvahu mali, si môžu počas športového podujatia v bratislavskej Petržalke svoje znalosti "oprášiť".

19.06.2019 15:00
joga, cvičenie Foto:
Odhodlajte sa a zacvičte si!
debata

Postaviť sa napríklad na paddleboard nemusí byť na prvý pokus jednoduchou záležitosťou. „Za jeden deň sa základy tohto športu naozaj dajú zvládnuť, doska na paddleboard je dosť široká a na vode ‚sedí‘, takže pod dohľadom ostrieľaných trénerov to naozaj ide,“ opisuje skúsenosti z minulých ročníkov organizátorka podujatia JUSTWOMAN by Diva’s, Lenka Ďurechová. Ak sa ‚kamarátite‘ s behom, 5-kilometrový okruh okolo bratislavského jazera Draždiak nemusí byť problémom. Ale čo, ak máte pred behom rešpekt? Žiadneho strápnenia sa báť nemusíte. „Nejde o preteky, ak sa niekto necíti, môže tú trasu pokojne aj odkráčať. Ak niekto príde do cieľa po hodine a pol, je to úplne v poriadku,“ dodáva organizátorka.

Ak si myslíte, že joga znamená len krkolomné pozície, ktoré určite nezvládnete, lektorka Petra Kozejová vás vyvedie z omylu. „Lekcia jogy nie je o stojkách na hlave či o dávaní si nôh za hlavu. Existuje veľa druhov jogy a každý si v dnešnom uponáhľanom svete nájde pre seba tú pravú, ktorá mu vyhovuje,“ nabáda lektorka. Joga zlákala aj známu fitnesku a influencerku Tatianu Židekovú. „Hoci zo spomínaných troch športov mi je asi najbližší beh, keď som si vyskúšala jogu, nabila ma takou energiou, že som okamžite hľada štúdio, kde ju budem cvičiť pravidelne,“ dodala Žideková, ktorá je jednou z ambasádoriek podujatia konajúceho sa 29. júna.

Viac si pozrite vo VIDEU pre TV Pravda.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #beh #jóga #paddleboard #Draždiak

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...