Super postava do plaviek? Skúste trénovať doma, ale intenzívne. Cvičte HIIT

Počuli ste už o cvičení HIIT? Práve to vám dokáže vykúzliť dokonalú postavičku na leto - chce to však pravidelnosť.

20.05.2019 15:00
bikini, žena, pláž, postava Foto:
Leto sa blíži, chcete mať v plavkách super krivky?
debata

Leto klope na dvere a vy pri pohľade na svoju postavičku v bikinách nie ste celkom spokojná? Ešte nie je nič stratené a svoje telo môžete dostať do formy. Dokonca v pohodlí domova, pod taktovkou skúsených trénerok.

V novembri uzrela svetla sveta novinka – program SUPER BODY, vďaka ktorému ste mohli vaše telo dostať do formy za 28 dní. Iste, bez pravidelného a poctivého cvičenia to nejde, ale keď sa chce… Aktuálne, tesne pred sezónou bikín, sa do pozornosti derie SUPER BODY 2, nová séria video tréningov s profesionálnymi trénerkami. „Jednotka je o tom, že vás naučí cvičiť. Cvičíte pár mesiacov, telo si zvykne a chcete pokračovať ďalej. Preto sme pripravili dvojku,“ vysvetľuje zakladateľka programu Jana Šimkovičová a pokračuje: "Druhá vec je, že ide leto a v SUPER BODY 2 sú vysoko intenzívne tréningy, ktorými sa rýchlo formuje postava – telo spaľuje nimi nielen počas tréningu, ale aj po ňom.“

Program cvičenia SUPER BODY 2, pod ktorý je... Foto: Tatiana Gernátová
Super body Program cvičenia SUPER BODY 2, pod ktorý je podpísaná Jana Šimkovičová (vľavo) aj trénerka Lea Grančič (vpravo), pokrstila moderátorka Dagmar "Didiana“ Dianová.

Program sa zameriava na cvičenie HIIT (vysoko intenzívny intervalový tréning), ktorý je aktuálnym svetovým trendom. V novej sérii cvičení správne prevedenie vysvetľujú a predvádzajú trénerky Oľga Bartalská a Lea Grančič. Novinku pokrstila moderátorka Dagmar "Didiana“ Dianová, ktorá je sama milovníčkou športu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #bikini #tréning #Super Body

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...