Surovcová strávi jeseň v Amerike: S manželom? Najprv ju čaká kariéra!

Napriek tomu, že väčšiu časť roka trávi v zahraničí, patrí tanečnica a modelka Ivana Gáborík Surovcová medzi populárne tváre domáceho šoubiznisu. Leto si užívala na viacerých miestach, jeseň ju čaká v USA.

23.10.2018 07:00
debata
Tanečnica a modelka Ivana Gáborík miluje jogu. Foto: REEBOK
Tanečnica a modelka Ivana Gáborík miluje jogu. Tanečnica a modelka Ivana Gáborík miluje jogu.

„Je to pre mňa čas, keď musím Slovensko opustiť. Nie je žiadne tajomstvo, že odlietam za mojím manželom, ale ešte predtým, ako poletím za Mariánom do Kanady, zastavím sa v Los Angeles. Musím tam zariadiť pár dôležitých vecí, keďže sme tam posledné roky žili,“ uviedla pre médiá Gáborík Surovcová.

Pohľadná blondínka by si v Amerike pokojne mohla užívať život manželky v domácnosti, ale ona nie je práve tento typ. Aj preto sa neustále snaží o nové aktivity či profesné skúsenosti. „Rada by som sa zúčastnila aj na kastingoch do reklám, či absolvovala ďalšie fotenia, keďže v Amerike mám pracovné víza a Los Angeles je na takéto možnosti ako stvorené,“ komentovala Surovcová, ktorá sa nedávno ocitla na titulnej strane populárneho slovenského ženského magazínu.

Tanečnica a modelka Ivana Gáborík ako modelka... Foto: REEBOK
Tanečnica a modelka Ivana Gáborík ako modelka športového oblečenia. Tanečnica a modelka Ivana Gáborík ako modelka športového oblečenia.

Ako modelka, ale zároveň ambasádorka však už v lete nafotila tiež kolekciu športového oblečenia. Výber blondínky do tejto role je celkom logický, keďže odmalička milovala pohyb a jej život je spätý so športom, tancom a pohybovými aktivitami vo všeobecnosti.

Mnoho žien pri pohľade na ňu sa pýta otázku, čo vlastne robí, že sa udržiava v takej skvelej forme. Popri tanci je to podľa Ivany Gáborík nepochybne joga alebo beh. „Som tiež veľká fanúšička cvičenia pod názvom pilates reformer,“ uviedla. Toto cvičenie si možno vyskúšať aj v niekoľkých špecializovaných zariadeniach na Slovensku.

Hokejista Marián Gáborík a jeho snúbenica Ivana... Foto: Robert Hüttner, Pravda
Marián Gáborík a jeho snúbenica Ivana Surovcová Hokejista Marián Gáborík a jeho snúbenica Ivana Surovcová na archívnom zábere.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #kariéra #pohyb #tanec #Ivana Surovcová #kasting #Ivana Gáborík

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...