Čaká vás dlhý let? Toto sú tie najlepšie tipy!

Stráviť dlhý čas v lietadle. Lezie to na nervy, je to nuda a veľmi nepohodlné. K tomu sa navyše pridruží suchý vzduch.

20.07.2018 16:30
lietadlo, dovolenka Foto:
Leťte odlíčená, ak to pre vás nie je luxus, ktorý si nemôžete dopriať. Vaša pleť sa vám poďakuje.
debata (1)

Bez ohľadu na to, aký je let krátky, naše telo trpí. Vlasy sú mastné, pokožka napätá, pôsobí unavene, pritom však tiež mastná. Nohy opúchajú. Našťastie existuje pomoc. Toto sú tie najlepšie „beauty tipy“, ktoré vám spríjemnia chvíle v oblakoch.

Pohodlný outfit

Pravidlo číslo jeden: Oblečenie musí byť pohodlné! Ideálne sú legíny s dlhým bavlneným tričkom a k tomu tenisky. Do kabelky si pribaľte jeden veľký šál a hrubé ponožky. Šál je totižto ozajstný multitalent. Ľahko si z neho „vymodelujete“ vankúš pod hlavu, použiť ho môžete aj ako deku alebo šál. Ponožky budete potrebovať neskôr, keď vám začne byť zima na nohy. Ak vás čaká skutočne dlhý let, odporúčame vziať si do lietadla ešte jedno tričko.

Cestujte odlíčená

Leťte odlíčená, ak to pre vás nie je luxus, ktorý si nemôžete dopriať. Vaša pleť sa vám poďakuje. Ak si bez make-upu nedokážete predstaviť život, pribaľte si šminky do príručnej batožiny a namaľujte sa v lietadle, tesne pred príletom.

Pite správne tekutiny

Vezmite si so sebou prázdnu väčšiu fľašu, ktorú vám môžu letušky kedykoľvek naplniť. Vodou, samozrejme. Pri klíme a suchom vzduchu v lietadle tým docielite vlhkosť pre svoju pleť. Vyhýbajte sa tiež káve a alkoholu.

Kompresné pančuchy

Dôverujte starším dámam, ktoré vedľa vás sedia v lietadle v kompresných pančuchách. Vedia čo robia – pančuchy totiž pomáhajú proti opuchom a zabraňujú zadržiavaniu vody v nohách.

Z času na čas vstaňte

Choďte na záchod, urobte krátke „kolečko“, povystierajte sa, ponaťahujte sa. Ak je to možné, spravte na mieste pár strečových cvikov. Zabraňuje to napätiu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #opuch #pohodlie #strečing #suchý vzduch #let lietadlom

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...