Známe tváre vykročia do ulíc za zdravé prsia. Prinášajú osobné príbehy

Známe osobnosti lákajú verejnosť, ale práve prítomnosť bežných ľudí - takých, ktorí chcú podporiť, či pomôcť, je veľmi dôležitá pri charitatívnom pochode upozorňujúcom na nebezpečenstvo rakoviny prsníka.

18.05.2018 17:00
AVON Pochod proti rakovine prsníka Foto:
Záber z 9. ročníka charitatívneho podujatia pochodu proti rakovine prsníka, ktorý sa tento rok "mení" na pochod za zdravé prsia.
debata (2)

V polovici júna sa v Bratislave uskutoční už desiaty, jubilejný ročník známeho pochodu – kým doteraz sa kráčalo ulicami hlavného mesta „proti rakovine“, tentoraz to bude „za zdravé prsia“.

Upozorňovať na prevenciu a pravidelné vyšetrenia je nutné aj po desiatich rokoch, ktoré sa už akcia koná. Dokonca aj jedna z tvárí charitatívnej kampane, herec Maroš Kramár, priznal pre portál Pluska.sk, že momentálne rieši prípad rakoviny v najbližšej rodine – bojuje s ňou jeho mama.

Nová posila kampane, moderátorka Mona Zázrivcová z Rádia Express, má s chorobou tiež osobnú skúsenosť v rodine. „Ja sama som prišla o starú mamu, lebo mala rakovinu prsníka. Aj preto si myslím, že táto téma je veľmi dôležitá a treba o nej hovoriť,“ prezradila médiám Zázrivcová.

Zľava: Vloger Expl0ited a moderátori Mona... Foto: AVON
Zľava: Vloger Expl0ited a moderátori Mona Zázrivcová a Michal Sabo. Zľava: Vloger Expl0ited a moderátori Mona Zázrivcová a Michal Sabo.

Okrem nej sa medzi celebritnými tvárami, ktoré sa postavia do čela sprievodu, objaví aj jej kolega Michal Sabo či slovenský vloger Expl0ited. Už tradične nebudú chýbať ani dámy ako Alena Heribanová, Jana Kirschner, Ada Straková, Hana Rapantová, Beáta Dubasová, Henrieta Mičkovicová, Zlatica Puškárová či Soňa Skoncová.

Vstupenkou na prechádzku historickým centrom Bratislavy bude Tričko Klára 2018 módnej návrhárky Kláry Nademlýnskej. Zisk z predaja tričiek následne poputuje na konto verejnej zbierky Avon Pochod 2018, realizovanej občianskym združením Zdravá žena.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #známe osobnosti #rakovina prsníka #pochod

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....