Boj s alkoholovou opicou? Toto je zaručený liek, vraví odborníčka

Hovorí sa, že pravá dáma dáva alkoholu pokoj, ale predsa len - asi občas aj vy ochutnáte nejaký ten lahodný mok s percentami. Ak je ho viac, objaví sa však nepríjemná "opica".

19.05.2018 08:00
opica, ťažké ráno, oslava Foto:
Keď riešite problém s opicou z alkoholu...
debata (2)

Možno práve v sobotu ráno, po piatkovej noci, jednu prežívate vy či váš partner, ktorý si zašiel s kamarátmi na pivo a povzbudzovať hokejistov. Ak sa chcete nepríjemného stavu zbaviť čo najskôr, mali by ste staviť na osvedčený recept.

Tých síce existuje niekoľko, ale britský Daily Mail nedávno citoval odborníčku na výživu Sarah Brewerovú, podľa ktorej je riešením číslo jeden celkom nečakaná potravina. Ide o nátierku Vegemite – tmavohnedú pomazánku, ktorá obsahuje predovšetkým extrakt z kvasníc.

Práve vďaka nemu sa v nej nachádza veľké množstvo vitamínov B a soli – obe zvládnu telu pomôcť, aby sa so spracovaním alkoholu vysporiadalo čo najrýchlejšie. Okrem toho obsahuje táta nátierka, ktorej britskou verziou je výrobok Marmite, aj vápnik, horčík či selén a železo – všetko látky, ktoré telo potrebuje po nadmernej konzumácii alkoholu.

Problém akurát je, že táto nátierka je na Slovensku takmer nedostupná a riešením sa tak musí opäť stať niečo domáce. Vyskúšať to však môžete napríklad aj so slovenskou alternatívou – drožďovou nátierkou! Rôzne recepty na ňu nájdete aj na portáli Varecha.pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #alkohol #opica #riešenie #droždie

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...