Váš muž je v koncoch, má chrípku? Takto sa oňho postaráte!

Vtipov o mužskej chrípke a nádche je neúrekom. Hovorí sa v nich o tom, ako blízko sú v tom čase k smrti. Áno, každú ženu mužská chrípka otravuje. Tu je návod, ako ju prežiť.

01.05.2018 08:00
chlap, muž, chrípka, prechladnutie, nádcha,... Foto:
Presvedčte svojho muža o tom, že oddelené postele sú teraz veľmi dôležité a zabezpečte mu luxus.
debata (1)

Fenoménu „mužská chrípka“ venovali svoj drahocenný čas aj niektorí vedci. Muži vedia mierne kašľanie nafúknuť do obrích rozmerov a škriabanie v hrdle vylíčiť katastrofálnejšie ako pôrod dieťaťa. Zaujíma vás výsledok skúmania vedcov? Samčekovia myší, ktorí mali príznaky chrípky, mali „vyššie výkyvy pri horúčke a príznakov zápalu a potrebovali aj zásadne dlhší čas, kým vyzdraveli“.

Takto sa postaráte o muža s chrípkou:

Šťava z bazy čiernej
Aj podľa samotných lekárov je šťava z bazy čiernej jeden z najlepších prostriedkov pri príznakoch chrípky. Potvrdili to aj štúdie – táto šťava posilňuje imunitný systém. Ak ju navyše svojmu miláčikovi predložíte ako „liek“, placebo efekt zapôsobí ešte rýchlejšie.

Lôžko pre chorého
Presvedčte svojho muža o tom, že oddelené postele sú teraz veľmi dôležité a zabezpečte mu luxus. Výhodou preňho bude čistučká posteľ, dva nočné stolíky, aby mal dostatok priestoru na svoju vodu, šťavu, polievku, teplomer, vreckovky a nejaké lieky. Výhodou pre vás bude, že sa nenakazíte. Vstúpte do mužovej miestnosti len v prípade, že chcete vyvetrať alebo mu odmerať teplotu.

Chráňte sa
Vyzerá to tak, že sa momentálne staráte len o jednu osobu. V skutočnosti ste ale dvaja, veď vám predsa ide o to, aby ste sa v žiadnom prípade nenakazili. Takže potrebujete posilniť svoj imunitný systém. Pite veľa vody, veľa spite, stravujte sa zdravšie a meditujte.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #choroba #chrípka #imunitný systém #meditácia #teplomer #nákaza

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...