Čo vám môže priniesť wellness víkend?

Aspoň na pár dní neriešte všetko, čo sa deje okolo vás, ale dajte šancu tomu, čo sa deje vo vás.

23.03.2018 13:00
shutterstock 114182782 Foto:
Ide najmä o to, aby ste sa cítili spokojne.
debata

Odľahčite sa

Hoci nebudete držať radikálnu diétu, určite sa budete pri odchode cítiť ľahšia a možno aj štíhlejšia. Čerstvý vzduch, prechádzky, plávanie, možno fitko – to všetko nájdete vo wellness hoteli. Okrem toho zdravé jedlá, vďaka ktorým sa odľahčíte aj bez hladovania. Ak vyskúšate niektorú z ponúkaných kúr – napríklad zoštíhľovacie zábaly – ulahodíte svojmu telu aj týmto spôsobom.

Vyvetrajte si hlavu

Nemáte chuť utiecť od všetkých informácií, vypnúť na pár dní mobil a nesledovať, čo sa deje okolo vás, ale sústrediť sa na to, čo sa deje vo vás? Počas wellness dovolenky si môžete dopriať práve takúto očistu, vďaka ktorej si hlavu nielen vyvetráte, ale možno sa zameriate na to, čo si skutočne želáte, čo potrebujete, po čom túžite.

Nabite sa pozitívnou energiou

Na takýto víkend vyrazte buď sama, alebo s niekým, s kým je vám naozaj dobre – dokonca aj potichu. Energiou sa „nabijete“ počas prechádzok v parku, po okolí či túlania sa lesom. Ak sa chcete vrátiť pozitívne naladená a oddýchnutá, neberte so sebou niekoho, kto si neustále vyžaduje vašu pozornosť, práve takémuto únavnému tráveniu času sa vyhnite.

Podľa seba

Máte dva či tri dni určené na vlastný oddych a relax, ktorý si po náročnej práci zaslúžite. Aktivity si vyberajte podľa seba. Môžete si nechať čosi odporučiť, môžete vyskúšať nejaké novinky – ale do ničoho sa nenechajte „dotlačiť“. Naozaj ide o váš dobrý pocit z celého pobytu, ktorý si máte užiť predovšetkým vy. A domov sa vrátiť spokojná, usmiata a relaxovaná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #wellness #relax

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....