Spokojný vzťah znamená kilá navyše! Povedzte im NIE

Vzťah zmení váš život. A celkom viditeľne. Čo navyše dokazujú mnohé prieskumy, v spokojnom vzťahu sa na človeka začnú "lepiť" kilogramy.

12.03.2018 11:00
ludia, príroda, turistika, kliešte Foto:
Turistika by mohla byť športom pre vás oboch.
debata

Následne už taká spokojná nemusíte byť. Napriek tomu, že po svojom boku máte fajn chlapa, nedovoľte, aby sa vaše fyzické aktivity obmedzili na minimum. A skúste spoločne zabrániť tomu, aby sa ručička na váhe hýbala neustále nahor.

Skvelé by bolo, ak by aspoň jeden z vašej dvojice zostal aktívny, čo sa športu týka. Aj jeden stačí, aby toho druhého namotivoval. Ak je takým človekom partner, neodmietajte jeho výzvy na spoločný tenis či návštevu plavárne. Chvíľu ho bude baviť úloha motivátora, ale ak u vás nenájde žiadnu odozvu dlhodobo, omrzí ho to.

Ak ste lenivší obaja, musíte sa spoločne dostať zo zóny pohodlnosti a vyraziť za športom. Na začiatok je ideálne, ak si nájdete niečo v pešej blízkosti vášho bytu. Na bicykel sa dá vyraziť takmer všade a je to príjemnný štart pre vaše spoločné záujmy. Podobne sa môže takýmto spoločným športom stať turistika či nordic walking.

Skúste si nájsť dvojicu medzi priateľmi, ku ktorej sa môžete, čo sa športových aktivít týka, pridať. Už pre vás nebude také ľahké zrušiť dohodnutý termín, kedy sa máte stretnúť a spoločne si zašportovať. Podobný účinok na vaše aktivity môže mať aj osobný tréner. Cvičiť s ním môžete obaja súčastne a navyše vás to vyjde lacnejšie, než keby ste chodili do fitka s trénerom každý zvlášť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #aktivita #šport #hmotnosť

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...