Bio odvykanie od cigariet

Nadišiel čas na priebežnú bilanciu novoročných predsavzatí. Jedným z nich je iste aj seknutie s cigaretami.

11.02.2018 14:10
fajčenie, cigarety Foto:
Pred odvykaním sa odporúča absolvovať program na upokojenie a odblokovanie stresu.
debata

Ide to aj bez nikotínu

Ak sa vám s týmto zlozvykom nepodarilo skoncovať, skúste siahnuť po inej netradičnej metóde odvykania. Nikotínové náplasti alebo žuvačky s obsahom tejto látky riešia problém s cigaretami len čiastkovo. Do tela sa nedostáva žiaden decht a cudzorodé látky z dymu. Nikotín, ktorý je hlavnou príčinou závislosti však zostáva. Práve táto látka nás stále núti zotrvať pri fajčení, pretože krátkodobo stimuluje a povzbudzuje organizmus. Ak ste sa rozhodli urobiť s týmto zlozvykom rázny koniec, skúste vymeniť nikotínové náhrady za zaujímavú metódu zvanú biorezonancia. Odvykanie podľa tejto metódy má biofyzikálny základ. Ide o bezbolestnú metódu a neobjavujú sa pri nej abstinenčné príznaky.

Žiadna bolesť, len pohoda

Zákrok sa vykonáva pomocou špeciálneho prístroja a trvá približne dve hodiny. Fajčiar si na terapiu donesie ohorok z cigarety, ktorú naposledy fajčil. V tomto prípade je dôležité, aby mal so sebou presne tú istú značku, ktorú bežne používa. Samotný ohorok z tejto cigarety sa používa v biorezonančnej terapii ako tzv. referenčná vzorka. Samotná biorezonancia je založená na elektromagnetickom, tzv. biorezonančnom pôsobení. Podľa kvantovej fyziky majú všetky častice, teda aj zložky cigarety, nikotín a ďalšie svoju vlastnú frekvenciu, ktorá sa využíva pri terapii na odvykanie od fajčenia. Do tela sa teda žiaden nikotín nedodáva.

Vysoká úspešnosť až 8 z 10?

Pred odvykaním pomocou biorezonancie sa odporúča absolvovať program na upokojenie a odblokovanie stresu, a to najmä z dôvodu zníženia psychickej závislosti. Aj v tomto prípade platí, že ak má byť terapia úspešná, fajčiar by mal terapeuta navštíviť s presvedčením, že chce s cigaretami nadobro skončiť. Výhoda tejto metódy spočíva v tom, že už po prvom sedení sa stráca chuť na cigaretu údajne v osemdesiatich prípadoch zo sto. U niektorých ľudí stačí vyskúšať iba jedno sedenie, u iných sa odporúča viac zákrokov. Po návšteve je vhodné dodržiavať niekoľko dôležitých zásad, ktoré pomôžu nadobro skoncovať s fajčením. Vyhýbajte sa zafajčeným miestnostiam, barom a diskotékam, jednoducho povedané všetkým miestam alebo ľuďom, ktorí vo vás vyvolávajú hoci len malú spomienku na cigaretu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fajčenie #nikotín #závislosť #cigarety #predsavzatia #zlozvyk #odvykanie #biorezonancia

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...