Dobré dôvody, prečo sa ráno oplatí ustlať si posteľ

Viac energie aj chuti do nového dňa. Aké ďalšie výhody má pekne ustlaná posteľ?

12.02.2018 09:00
slovek, spanok, postel Foto:
Vyskočte z postele a pekne si ju usteľte.
debata

Prvý úspech vás nabudí

Ak ráno vstanete a hneď si vašu posteľ pekne usteliete, už máte za sebou prvú úlohu dňa. Super! To vás môže pripraviť na ďalšie bezproblémové plnenie vašich povinností počas dňa. Neotáľajte a všetko pôjde ako po masle!

Rituály pomáhajú

Každý z nás má v živote isté rituály, ktoré mu pomáhajú počas bežných dní. Ustlanie postele môže byť jedným z rituálov, ktorý „prebudí“ vašu produktivitu hneď ráno. Namiesto namrzeného vstávania a „motania“ sa bezcieľne po byte si zo svojich ranných povinností urobte rituály, ktoré si nebudete sama znechucovať. Budete prekvapená, čo sa stane… Automaticky budete mať ráno viac času a dokonca aj energie.

Dokonca príde aj šťastie

Podľa prieskumu sú ľudia, ktorí si ráno ustelú posteľ, počas dňa šťastnejší o čosi viac ako tí, ktorí to nerobia. Možno je to aj preto, že majú vo svojom okolí väčší neporiadok a neustále sa nemusia zapodievať ráno tým, kde majú kľúče od auta či peňaženku.

Večer sa spí lepšie

Pekne ustlaná posteľ človeka priam láka do svojich osídel, keď sa večer chystá na spánok. Je ukľudňujúcejšie sa pozrieť na posteľ pripravenú na večer, než na nepeknú kopu rozhádzaných vecí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #energia #rituál #spánok #posteľ

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...