Aký majú prirodzene štíhle ženy prístup k jedlu?

Čo si štíhle ženy môžu v jedle dovoliť a čo berú celkom prirodzene?

13.01.2018 08:00
chudnutie, diéta, žena, tréning Foto:
Nedostali ste do vienka prirodzenú štíhlosť?
debata

Nezakazujú si žiadne potraviny

„Dám si tento chutný koláčik? Radšej nie, to je priveľa kalórií.“ Poznáte túto vetu? Prirodzene štíhle ženy nie. Tie sa majú! Samozrejme, že si ich nedoprajú päť či desať, ale s jedným si žiadne starosti nerobia.

Light produkty nevyhľadávajú

Nemusia počítať kalórie a tým pádom ani nesnoria, či existuje ľahká verzia ich obľúbenej tatárskej alebo šunky. To, čo štíhla žena zje, jej naozaj chutí a preto siaha po „normálnych“ produktoch oveľa častejšie než po výrobkoch „light“.

Smútok „nezajedajú“

Ak má štíhla žena zlú náladu, nenapadne ju na posedenie zjesť celú čokoládu alebo balíček čipsov. Keďže si môže dopriať jedlo, na ktoré má chuť kedykoľvek. Smútok zaháňa inými aktivitami, ktoré nesúvisia s prejedaním sa.

Uprednostňujú pravidelnosť

Raňajky, obed, večera – štíhle ženy sú nastavené na pravidelnosť, čo sa jedla týka. Aj to je jeden z dôvodov, prečo ich tak často neprenasleduje vlčí hlad. Nad jedlom špeciálne nepremýšľajú, berú ho prirodzene ako súčasť ich života.

Keď sú sýte, s jedlom končia

Nemajú potrebu do seba „napchať“ všetko, čo sa objaví na ich tanieri. Chutí im a jedia s pôžitkom bez sledovania, čo je ako pripravené či ako kalorické. Na druhej strane, ak majú dosť, tanier odsúvajú a s jedlom končia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #jedlo #štíhlosť

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...