Milujete sladkosti? Toto prezrádzajú o vašej osobnosti

Čokoláda, gumoví mackovia, či hrozienka v jogurtovej poleve. Pochutnávanie si na týchto dobrotách o nás hovorí viac, než by sme si mysleli.

01.12.2017 17:00
cukor, sladkosti, čokoláda, cukríky Foto:
Konzumenti gumových medvedíkov sa radi obklopujú pozitívne naladenými ľuďmi.
debata

Tvrdí realisti vďaka čokoláde

Maškrtníci, ktorí si radi pochutnávajú na kvalitnej horkej čokoláde patria k osobnostiam so silno vyvinutým zmyslom pre realitu. Nevyhľadávajú hlučnú spoločnosť, skôr menší počet ľudí, s ktorými radi trávia chvíle pri poháriku vína. Milovník čokolády, najmä tej s bohatým množstvom kakaa, na svet nazerá triezvo, no nikdy nie pesimisticky. Pokiaľ však patríte k fanúšikom lentiliek, alebo orieškov v čokoláde, táto sladká „neresť o vás prezrádza, že sa od reálneho sveta potrebujete aspoň na chvíľu vzdialiť. Radi sa zahĺbite do romantickej knihy, nepohrdnete ani veselou rozprávkou či sci-fi filmom.

Veselá kopa vďaka medvedíkom

Roztomilé kúsky sladkej želatíny patria do rúk hravým ľuďom so zmyslom pre humor a zábavu. Pestrofarebný macíkovia prezrádzajú o svojich konzumentoch ich optimizmus a veselú povahu. Konzumenti gumových medvedíkov sa radi obklopujú pozitívne naladenými a extrovertnými ľuďmi. Podobne odvážni sú aj vyznávači žuvačiek s rôznymi ovocnými príchuťami. Nafukovanie a praskanie bublín zo žuvačiek signalizuje vašu ambicióznu, odvážnu a nezávislú povahu. Nebojíte sa nových výziev, pozeráte sa smerom dopredu a minulosť nechávate definitívne za sebou.

Rodina a šport nadovšetko

V prípade, že si namiesto čokolády radi pochutnávate na hrozienkach v jogurtovej poleve, táto vaša „neresť je znakom profesionality. Počas týždňa pracujete naplno, venujete sa rodine a všetkým naokolo sa snažíte vyhovieť. Ak však nadíde čas víkendu, snažíte si kúsok času uchmatnúť len pre seba. Dokážete rýchlo oddeliť pracovný a súkromný život, pričom maškrtenie je pre vás jeden z kľúčových druhov oddychu. Pokiaľ športujete, tak medzi vaše obľúbené sladkosti patria sladké tyčinky s karamelom a orieškami, prípadne proteínové tyčinky. Tieto dobroty prezrádzajú, že máte dobrodružnú povahu a žijete naplno. Voľné chvíle trávite aktívnym oddychom, turistikou, posilňovaním alebo kolektívnymi hrami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sladkosti #osobnosť #pochúťky #maškrtenie

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...