Opúšťa vás motivácia zamieriť do fitka? Pomôže aj Instagram

Nie vždy je jednoduché prinútiť samú seba "naštarovať sa" a zamieriť do fitka.

21.11.2017 09:00
crossfit, cvičenie Foto:
Ak chýba motivácia, kilogramy neubúdajú.
debata

Ak vám chýba motivácia, môžete si pomôcť aj Instagramom. Áno, nevyhýbajte sa mu ani v takýchto prípadoch.

Je však dôležité, ako sa na instagramové zábery sexi modeliek vo fitku pozerať. Prístup ‚Takto ja nikdy vyzerať nebudem‘ alebo ‚To sa im predvádza, keď sa narodili dokonalé‘ nie je dobrý. Skôr vás odralí, než nabudí na pravidlený šport.

Obrázky použite vo svoj prospech, využite ich ako motiváciu. Kľudne si niektoré dajte ako pozatie do vášho mobilu. Nájdite si modelku, ktorá sa vám páči, ktorú obdivujete, prípadne takú, na ktorú sa trocha podobáte. Inšpirujte sa aj množstvom tréningových programov, ktoré propagujú modelky na svojich stránkach. Aj tým, že občas do svojho cvičenia zaradíte niečo celkom nové či zamierite na skupinový tréning o ktorom ste počili prvý raz, nabudíte svoju myseľ zvedavosťou, čo sú takisto body k dobru pre vašu motiváciu.

A napokon – po tréningu sa odmeňte! Nejde o to, aby ste po hodine cvičenia zjedli polovicu čokolády, ale doprajte si čosi, na čo máte práve chuť – v malom množstve. Spokojnosť je pre celkový pocit dôležitá, cvičenie a zdravý životný štýl rozhodne nemá byť o trápení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fitnescentrum #motivácia #modelky

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...